Ερωτήματα για την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς που καίει τον «μοναδικό πνεύμονα πρασίνου στη Δυτική Αττική» θέτει, με σχόλιο του, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, ζητώντας, συγχρόνως, να προχωρήσει η Πολιτεία άμεσα σε αντιπλημμυρικά έργα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χρηστίδης έγραψε σε ανάρτησή του πως «στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας φλέγεται ο μοναδικός πνεύμονας πρασίνου που υπάρχει στην Δυτική Αττική.

Μόλις σβήσει η φωτιά, η Πολιτεία πρέπει να προχωρήσει, άμεσα, σε αντιπλημμυρικά έργα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχουν τεράστια προβλήματα, σε μια ήδη επιβαρυμένη περιοχή».

Είναι «σαφές», σύμφωνα με τον ίδιο, ότι «προκύπτουν ερωτήματα για ακόμα μια φορά, γύρω από τις εναέριες και επίγειες δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή, για τα οποία η κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει. ‘Αλλωστε, τα διατυπώνουν και οι πολίτες, των οποίων οι περιουσίες κινδυνεύουν».

Το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ καταλήγει με την ευχή για «καλή δύναμη» στους πυροσβέστες, τους εθελοντές, τους αστυνομικούς, μα κυρίως τους πολίτες της περιοχής.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.