Κάθε ανάμιξη με τον άνθρωπο που φέρεται να συνομιλούσε με τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, υποστήριξε ότι ο άνθρωπος που φέρεται να προσέφερε χρηματικό ποσό στη βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. προκειμένου να αποχωρήσει από το κόμμα και να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, «ήταν από τους πρώτους στις εκδηλώσεις του κ. Μηταράκη και συνεργάτης του».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Νότης Μηταράκης ο οποίος, αφού διέψευσε κάθε ανάμιξη με τον άνθρωπο αυτό, ανέφερε: «Ο κ. Καμμένος έχει μια παθολογική εμμονή μαζί μου εδώ και καιρό. Και έχει αναφερθεί στο όνομά μου σε αρκετές περιπτώσεις διαφορετικές. Τον συγκεκριμένο κύριο εγώ δεν τον γνωρίζω. Δεν είναι συνεργάτης μου. Υπάρχουν σε ΦΕΚ όλα τα ονόματα των συνεργατών μου. Απ’ ότι μου είπαν από το γραφείο μου είναι ένας από τους χιλιάδες ανθρώπους που με ακολουθεί στο Facebook και στο Twitter και το 2012 μου είχε στείλει ένα μήνυμα συγχαρητήριο για τις εκλογές».

«Ελπίζω ότι ο κ. Καμμένος θα πρέπει να είναι πιο συγκεκριμένος», τόνισε.