Ένα τετ α τετ που θα συζητηθεί θα έχει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, καθώς θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη. Η συνάντηση με την πρώην επικεφαλής των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 έρχεται τρεις εβδομάδες μετά τις δηλώσεις στήριξης της ίδιας προς το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνάντηση θα γίνει στο πλαίσιο του συνεδρίου του Clinton Global Initiative, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιούνιο και στο οποίο θα μετέχει και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα η κ. Αγγελοπούλου είχε συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Στόχος του συνεδρίου, το οποίο θα διοργανώσει ως μέλος του CGI η κ. Αγγελοπούλου, θα είναι να «συνδέσει ηγέτες από τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα από πολλές χώρες του κόσμου που θα συζητήσουν για τις πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου».

Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Καθημερινή η κυρία Αγγελοπούλου δήλωσε: «Στον Τσίπρα βλέπω έναν νέο άνθρωπο που μιλά με τρόπο ο οποίος προσπαθεί να προσεγγίσει αυτό που εγώ λέω το “αντισύστημα”. Για τα προγράμματά του δεν θα εκφράσω άποψη, γιατί βλέπω πως χρησιμοποιούν τρόπους για την ανάδειξη των προβλημάτων που είναι αφελείς».