Μετά το βίντεο για τις αξύριστες μασχάλες και τις ραγάδες των γυναικών, μετά τα σχόλια για την επίθεση Πακιστανών σε 26χρονη σε παραλία της Αγίας Μαρίνας στο Κορωπί, η πολιτεύτρια της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Αφροδίτη Λατινοπούλου έρχεται να μοιραστεί ξανά δημόσια την άποψή της, αυτή τη φορά για το Συνέδριο Υπογονιμότητας που προκάλεσε σάλο με το σποτ του και τελικά ακυρώθηκε.

Σύμφωνα με την κ. Λατινοπούλου το συνέδριο «ακυρώθηκε λόγω της πολιτικής ορθότητας». Μάλιστα χαρακτήρισε «κατάντια» το γεγονός ότι ο γυναικολόγος Κώστας Πάντος, που ήταν ένας εκ των κεντρικών ομιλητών, «έγινε βορά των δικαιωματιστών του πληκτρολογίου».

Κώστας Πάντος: Είναι σκληρό για τις γυναίκες λέει όμως την ωμή αλήθεια

Ο γνωστός γυναικολόγος Κώστας Πάντος τοποθετήθηκε για τις αντιδράσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο τονίζοντας, όμως, ότι το σποτ του συνεδρίου λέει την αλήθεια.

«Όταν είδα το σποτ θεώρησα ότι είναι σκληρό έλεγε όμως την ωμή αλήθεια. Το βίντεο δεν λέει κάντε παιδιά αλλά ενημερώσου», είπε μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, επισημαίνοντας ότι το βίντεο είναι αυτοβιογραφικό.

Όπως είπε σκοπός δεν είναι να πείσει τις γυναίκες να κάνουν παιδιά, ούτε να τις εκβιάσει, αλλά να τις ενημερώσει. Μάλιστα μίλησε για την ορμόνη της γονιμότητας λέγοντας πως όσο μεγαλώνει μια γυναίκα τόσο η ορμόνη πέφτει.