Για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και τις έρευνες που διεξάγονται μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη τη Δευτέρα (12/4) ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου.

Κάνοντας λόγο για «συστηματική και σε βάθος έρευνα» για τους δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε: «Είμαστε στη φάση της συλλογής στοιχείων και πληροφοριών, δεν είναι ώρα για πρόωρες εκτιμήσεις».

Παράλληλα διαβεβαίωσε πως «ό,τι καλύτερο υπάρχει από πλευράς αξιωματικών, ερευνά την υπόθεση και εργαζόμαστε όσο το δυνατό εντατικότερα, ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα».

Τι είπε για τα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Ερωτηθείς για το αν έχει αποδώσει στοιχεία η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, απάντησε πως «οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, είναι λογικό ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις πτυχές της έρευνας».

Την Κυριακή σημειώνεται πως δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που δείχνει τους δύο εκτελεστές. Πρόκειται για ένα απόσπασμα του υλικού που εξετάζουν οι Αρχές με στόχο να προβoύν σε ταυτοποίηση των δραστών.