Η ποσόστωση του 15% στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων είναι φασιστική που μόνο ένα μακιαβελικό μυαλό θα μπορούσε να σκεφθεί, τόνισε ο εκπρόσωπος και βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega.

Πρόσθεσε επίσης, ότι κάθε απόλυση από το δημόσιο είναι μείον ένας μισθός από την αγορά.

Ανέφερε επίσης, ότι ποτέ οι Κωνσταντίνος Καραμανλής και Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα αποδέχονταν αυτά που γίνονται σήμερα ιδιαίτερα «όπως έχουν καταντήσει τη Δημοκρατία στην Ελλάδα», ενώ για το θέμα της λειτουργίας της Δημοκρατίας επέρριψε ευθύνες και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια και διερωτήθηκε αν ο κ. Παπούλιας, παρά τα όσα είπε χθες, «αναγνώρισε ότι οι υπογραφές του πλήγωσαν τη Δημοκρατία».

Αναφορικά με τον διάλογο για την κεντροδεξιά, ο κ. Κουίκ είπε, ότι ο πρόεδρος των ΑνΕλ, Πάνος Καμμένος, έχει κατ’ επανάληψη τονίσει, ότι «δεν μπορούμε να έχουμε διάλογο με τη ΝΔ, με τον υφιστάμενο αρχηγό. Σε καμία περίπτωση. Έχει μιλήσει και για Σαμαρά και για Βενιζέλο. Διότι, είναι οι “αρχιτέκτονες” όλων αυτών των δεινών, που τραβάμε σήμερα. Και ο Βενιζέλος, τουλάχιστον, είχε με μια εντιμότητα να υπερασπιστεί μια μνημονιακή γραμμή, με τον Αντώνη Σαμαρά, να το έχει “γυρίσει” στα μισά της διαδρομής, πληγώνοντας Νεοδημοκράτες».