Κατηγορώ στο ΣΥΡΙΖΑ και τις πολιτικές που ακολουθεί η Κουμουνδούρου εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, εξαπέλυσε επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «πάει να βάλει τη χώρα σε μια διαρκή πολιτική ανωμαλία».

«Ο Τσίπρας αντιγράφει την πολιτική του θέρους του Παπανδρέου του 2009. Η τακτική του Γιώργου Παπανδρέου μας οδήγησε στο μνημόνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Στο ερώτημα μάλιστα γιατί δεν συγκάλεση κυβέρνηση Ολομέλεια, είπε ότι συγκεντρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός και πρόσθεσε ότι στη μικρή ΔΕΗ δεν υπήρξε ούτε ένας που θα καταψήφισε.

Στις οχλήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι δεν θα πρέπει να κλαίγεται ο λαός για όλα αυτά που θα γίνουν σε περίπτωση που έρθουν εκείνοι στην εξουσία, γιατί, όπως ανέφερε, «Η διαπραγμάτευση για το χρέος χρειάζεται πολιτική σταθερότητα» και ο ΣΥΡΙΖΑ, συμπλήρωσε, δεν μπορεί να σταθεί σε διαπραγματεύσεις.

Αναφέρθηκε όμως και στα δημοσιεύματα λίγο μετά τον ανασχηματισμό και την πικρία του που δεν επανατοποθετήθηκε σε κυβερνητικό πόστο, λέγοντας: « Ήταν λάθος η εν θερμώ αντίδρασή μου μετά τον ανασχηματισμό», ανέφερε και ξεκαθάρισε ότι οι σχέσεις του με τον πρωθυπουργό δεν έχουν πληγεί.