Πυρά Παππά από τον Κορυδαλλό για τον «συναγωνιστή Άδωνι»

Προηγήθηκαν οι αποκαλύψεις για ιδιόχειρη αφιέρωση Παττακού στον Γεωργιάδη - Αναλυτικά η επιστολή του


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12:21
23/06/2014
Πυρά Παππά από τον Κορυδαλλό για τον «συναγωνιστή Άδωνι»
15
loading

Την παρέμβαση του προφυλακισμένου στον Κορυδαλλό Χρήστου Παππά προκάλεσε η αποκάλυψη της εφημερίδας «Εμπρός» για την αφιέρωση του Στυλιανού Παττακού κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

Στην επιστολή του από τη φυλακή, ο Χρήστος Παππάς μιλά για «κωλοτούμπα» Γεωργιάδη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Η διαφορά μας με τον κ. Γεωργιάδη είναι πρωτίστως ποιοτική. Δεν υπάρχει καμμία αναλογία χαρακτηριστικών μου με τον «κωλοτούμπα» Γεωργιάδη. Εγώ βρίσκομαι φυλακισμένος με σαθρό κατηγορητήριο και πειστήρια ενοχής στα βιβλία της βιβλιοθήκης μου και τις αφιερώσεις του Παττακού. Ενώ ο κ. Γεωργιάδης με τα ίδια βιβλία και αφιερώσεις απολαμβάνει τις θερινές του εξορμήσεις μετά της συμβίας του, ενώ συγχρόνως απολαμβάνει και της πλήρους στήριξης του Πρωθυπουργού και της ανάθεσης εκ μέρους του της θέσης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ως μνημονιακότερος του Μνημονίου».

Στην επιστολή επισυνάπτεται επίσης η φωτογραφία με την αφιέρωση Πατατκού.

Ακολουθεί η αναλυτική επιστολή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής:

«Φυλακές Κορυδαλλού 21/6/2014

Μετά από τη σημερινή αποκάλυψη της εθνικής εφημερίδος «ΕΜΠΡΟΣ» (φύλλο Νο 52) σχετικά με την αφιέρωση του Στρατηγού Παττακού προς τον κ. Σπυρίδωνα - Άδωνι Γεωργιάδη και έχοντας την βεβαιότητα πως οι αποκαλύψεις για πρόσωπα και καταστάσεις αφορούσες την αστική - μασονοδεξιά όσο θα πλησιάζουμε προς την δίκη θα ενταθούν, θα πολλαπλασιαστούν και θα συνταράξουν συθέμελα την μνημονιακή παράταξη και την πολιτική ζωή της χώρας, έχω να κάνω τις κάτωθι επισημάνσεις και σχόλια.

Θα αποτολμήσω κατ’ αρχήν την εισαγωγή των Μαθηματικών στην ανάπτυξη του πολιτικού μου σχολίου. Δεν λησμονώ εξάλλου και τις απόψεις του ιδίου του Αδώνιδος περί της αξίας των Μαθηματικών κατά την διάρκεια των βιβλιοτηλεπαρουσιάσεων και την αποδοχή του για τα Μαθηματικά ως της κορωνίδος των επιστημών.

Ας δούμε λοιπόν το θέμα Γεωργιάδη με απλά Μαθηματικά.

ΣΠ = ΧΠ
και
ΣΠ =ΑΓ

Λογική μαθηματική ακολουθία και συμπέρασμα;

ΧΠ = ΑΓ
Όπου ΣΠ: Στυλιανός Παττακός
ΑΓ: Άδωνις Γεωργιάδης
ΧΠ: Χρήστος Παππάς

Η κοινή αφιέρωση εκ μέρους του κ. Στυλιανού Παττακού στο βιβλίο «Οδοιπορικό ενός Στρατιώτου 90 ετών» εμού και του κ. Γεωργιάδη το Πάσχα του 2005, καθώς και η στυγνή αλήθεια των Μαθηματικών έρχονται προς επιβεβαίωση της αλήθειας των λεγομένων μου για τον κ. Γεωργιάδη στην παρουσία μου στην Βουλή την 4η Ιουνίου του 2014.

«Προτιμώ ο γιος μου στα 16 του να είναι Χρυσαυγίτης παρά Συριζαίος και κομμουνιστής» και «Εμείς οι δυο πρέπει να το πούμε. Εσύ είσαι λογικός».

Βεβαίως η διαφορά μας με τον κ. Γεωργιάδη είναι πρωτίστως ποιοτική. Δεν υπάρχει καμμία αναλογία χαρακτηριστικών μου με τον «κωλοτούμπα» Γεωργιάδη. Εγώ βρίσκομαι φυλακισμένος με σαθρό κατηγορητήριο και πειστήρια ενοχής στα βιβλία της βιβλιοθήκης μου και τις αφιερώσεις του Παττακού.

Ενώ ο κ. Γεωργιάδης με τα ίδια βιβλία και αφιερώσεις απολαμβάνει τις θερινές του εξορμήσεις μετά της συμβίας του, ενώ συγχρόνως απολαμβάνει και της πλήρους στήριξης του Πρωθυπουργού και της ανάθεσης εκ μέρους του της θέσης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ως μνημονιακότερος του Μνημονίου.

Εγώ αγωνίζομαι και μέσα από την φυλακή με όλες μου τις δυνάμεις για την ελευθερία του Ελληνικού Λαού, ενώ ο κ. Γεωργιάδης αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για την υποταγή της χώρας μας στην δυστυχία του Μνημονίου. Εγώ στερούμαι της ελευθερίας μου εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά, θύμα πολιτικής διώξεως, χωρίς να έχω διαπράξει κανένα ποινικό αδίκημα ενώ ο κ. Γεωργιάδης μπορεί ελεύθερος να εκφέρει τον πολιτικό του λόγο και να κάνει τις γραφικές του πλέον πολιτικές κυβιστήσεις.

Έχοντας υπ’ όψιν όλα αυτά δικαίως αναρωτιέμαι εγώ ο φυλακισμένος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ενός νομίμου πολιτικού κόμματος (3ης πολιτικής δύναμης βάσει των προσφάτων εκλογών) πώς θα πρέπει να απευθύνομαι στο εκλεκτό «μπουμπούκι» της Ν.Δ. ομοίως κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο ενός νομίμου πολιτικού κόμματος (2ης πολιτικής δύναμης) και βασικού μου πολιτικού διώκτη και σκευωρού; Θα πρέπει να αναφέρομαι σ’ αυτόν τον εξωμότη των όποιων πατριωτικών ιδεών με τον χαρακτηρισμό του έστω και «πρώην συναγωνιστή»; ή καλύτερα με τον όρο που χρησιμοποίησα στην Βουλή κοιτώντας τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας: «Άθλιοι»; Προφανώς τον δεύτερο.

Η σημερινή υπερφίαλη και γραφική πολιτική παρουσία του κ. Γεωργιάδη χαρακτηρίζεται από την αμετροέπεια ενός πολιτικού που με όποιο αντίτιμο χαίρεται και γεύεται τις χαρές και τα προνόμια της εξουσίας. Ας μην ξεχνά πως αυτές οι χαρές είναι πρόσκαιρες και δεν χαρακτηρίζουν τους πολιτικούς άνδρες που έχουν συναίσθηση της αποστολής τους και τοποθετούν τον εαυτό τους και την δράση τους στον ιστορικό χρόνο. Οι έντιμοι πολιτικοί άνδρες σε όποια πολιτική και ιδεολογική παράταξη και αν ανήκουν αυτό που εισπράττουν δεν είναι οι δόξες, οι τιμές και η τηλεθέαση.

Οι έντιμοι πολιτικοί άνδρες εισπράττουν καθημερινά την οδύνη του χρέους τους απέναντι στους εκλέκτορες συμπολίτες τους. Το χρέος αυτό ενίοτε ανταποδίδεται με την στέρηση της ελευθερίας τους ακόμη και αυτής της ίδιας της ζωής τους.

Κύριε Γεωργιάδη αν σου έχει απομείνει έστω και ψήγμα πολιτικής εντιμότητας, Παραιτήσου!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

15
σχόλια
 1. avatar Χρήστος

  Για να καταλάβω: ο Παττακός, έκανε κοινή αφιέρωση σε βιβλίο που έχει ο Παππάς;

 2. avatar thrilos

  ΜΕΣΑΑΑΑΑ..........

 3. avatar Σατανάς

  Χρήστος Παππάς για αρχηγός.
  (Μετά τις φωτογραφίες της νεότητάς σας που διέρευσαν πρόσφατα εγώ δηλώνω πλέον πιστός και αφοσιωμένος υποστηρικτής).

 4. avatar Defender

  κάποιος να μαζέψει την τρελή.

 5. avatar aisichtir

  Το απόλυτο ξεκατίνιασμα!
  Μέχρι εκεί φτάνει και ο πολιτικός τους λόγος ...

 6. avatar ΒΑΣΙΛΗΣ

  Δικαίωμά του είναι ρε Παππά να έχει αφιέρωση και από την Βεργκάρα και από τον Πάπα Βενέδικτο.

 7. avatar Tsouxtra

  Διαγωνισμός για την ανάδειξη του καλύτερου , του πιο γνήσιου φασίστα...
  Να μην ρωτήσω αν έχει και πιο κάτω.....

 8. avatar αγνοεισε τους-δεν υπαρχουν

  Εγώ βρήκα και άλλη διαφορά!!!! Ο Άδωνις δεν έχει μουστάκι.

 9. avatar maria

  Δεν το ξέραμε ότι ο Άδωνις είναι φασισταράς του[..] , εσένα περιμέναμε να το μάθουμε. Αλλά έτσι είναι , σου λέει αυτός πήρε μέχρι και υπουργείο. Εμείς απ'έξω θα μείνουμε? Άλλωστε η ιστορία αυτό έχει δείξει . Όσο πιο φασίστας τόσο πιο αγαπητός από το σύστημα (Άδωνις/Βορίδη/Μπαλτάκος...και λοιποί). Τρέχει να προλάβει θεσούλα ο άνθρωπος.

 10. avatar Ιβάν Ντενίσοβιτς

  Μπλα μπλα μπλα... Το πιο επικίνδυνο Χρηστάρα όταν μιλάς για τον Άδωνι, είναι να μας τον κάλεις λίγο συμπαθέστερο. Πιες το κρασάκι Μουσσολίνι σου και "τσώπα".

 11. avatar dimitris_london

  Η μαθηματική ισότητα είναι σωστή μόνον όταν αναφέρεται σε αριθμούς Χρηστάκη ! Όταν , όμως , αναφέρεται σε πρόσωπα , πρέπει να μπουν και άλλες παράμετροι , π . χ . ιστορία , έργα , μεταμέλειες , επιλογές , ήθος , οράματα και δεν συμμαζεύεται . Εκεί βρίσκεται , ίσως , η διαφορα σας !

  1. avatar dimitris_london

   Για να σας ... πείσω λίγο παραπάνω , αγαπητοί μου :
   Μισοπεθαμένος = μισοζωντανός , αρα
   πεθαμενος = ζωντανος . -

   1. avatar pdf

    Και ελεγα θα μας πεισεις δεν θα μας πεισεις, τελικα ΟΚ ολα, δεν μας επεισες για τιποτα περισσοτερο απο την κουταμαρα σου!!!

    1. avatar dimitris_london

     Κάτι είναι κι αυτό , αστέρι μου !

     1. avatar greg

      τι λετε ....ρε τι λετε......για τον Παππα ειναι η αφιερωση μεσα στη δικογραφια με σκοπο τη
      κακουργηματικη καταδικη του ....και για τον αλλο ...ΔΕ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....
      συγνωμη ...ξεχωρα απο αριστεροδεξιους ...ξεχωρα απο κομματα...ξεχωρα απο το μισος ...
      εσεις ολοι οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ το βλεπεται ΔΙΚΑΙΟ.....????????

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει