Ένα επίμονο νιαούρισμα ακουγόταν πάνω στις δηλώσεις που έκαναν σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά τη συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο στο πλαίσιο των τακτικών επαφών τους. 

Ο κ, Μητσοτάκης ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις εξελίξεις με τον κορονοϊό στην Ελλάδα και το τεράστιο εγχείρημα του εμβολιασμού, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έστειλε μήνυμα στους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί σε αυτές τις γιορτές, αλλά όλα αυτά ήταν εντελώς αδιάφορα στην τετράποδη Καλυψώ, την αδέσποτη γάτα που υιοθέτησε από την Κάρπαθο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και έκτοτε είναι ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου.

«Τι είναι αυτό;» απόρησε ο πρωθυπουργός στο επίμονο νιαούρισμα, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να του απαντά «Δεν ξέρεις την Καλυψώ;» και να του εξηγεί ότι πρόκειται για τη γάτα που υιοθέτησε κατά την επίσκεψή της στην Κάρπαθο.

Αδιαφορώντας πλήρως για όσα γίνονταν γύρω της η Καλυψώ αναζήτησε ένα βολικό σημείο για να παρακολουθήσει τη συζήτηση, επιλέγοντας την αγκαλιά του κ. Μητσοτάκη.

Δείτε το βίντεο στο πρώτο λεπτό