«Το Ποτάμι δεν έχει ανάγκη από προστάτες», διεμήνυσε μέσω Facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι το κόμμα του δεν θα ακολουθήσει τις διαδρομές που υποδεικνύει ένα «πανικόβλητο σύστημα».

Σε ανάρτηση που έκανε σήμερα στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης για το «ανοιχτό, πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα», συνέδριο που ετοιμάζει το «Ποτάμι» στη Θράκη, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε ότι ο «εκλογικός άθλος, το 6.6% σε 88 μέρες», λειτούργησε απελευθερωτικά για το κόμμα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του «Ποταμιού», το συνέδριο πραγματοποιείται «γρηγορότερα απ’ ό,τι πίστευαν οι φίλοι του και πιο αποτελεσματικά απ’ όσο ήλπιζαν οι αντίπαλοί του» και κάλεσε τους πολίτες να στείλουν τις απόψεις του για τα προβλήματα της χώρας.

O Σταύρος Θεοδωράκης έκανε μάλιστα λόγο για έναν ζωντανό οργανισμό, «απέναντι σε αραχνιασμένους εγκεφάλους που γκρινιάζουν και μεμψιμοιρούν», ενώ επανέλαβε όσα είπε το βράδυ των εκλογών ότι το Ποτάμι «δεν χρωστάει σε κανένα».

«Σήμερα θα πρόσθετα “το Ποτάμι δεν έχει ανάγκη από προστάτες”. Δεν θα ακολουθήσουμε τις διαδρομές που μας υποδεικνύει ένα πανικόβλητο σύστημα», ανέφερε και κάλεσε τους πολίτες να απολαύσουν το ραντεβού στη Θράκη «και σε όλα τα όμορφα που θα ακολουθήσουν».