Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κώστας Πελετίδης, ο οποίος είναι ο νικητής των εκλογών στον δήμο Πατρέων, έκανε απόψε δηλώσεις από την πλατεία Ελευθερίας, στα προσφυγικά της Πάτρας.

Απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωμένους έξω από το εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», όπου υπήρχε κλίμα ενθουσιασμού, ο νέος δήμαρχος Πατρέων ευχαρίστησε «όλες και όλους που αγωνίστηκαν αυτούς τους μήνες για να κάνουν τα λαϊκά στρώματα ένα βήμα μπροστά».

Επίσης, ο Κώστας Πελετίδης χαιρέτισε «τους ριζοσπάστες αγωνιστές που έσπασαν τις προκαταλήψεις και βρέθηκαν δίπλα στους αγώνες με τους φίλους και τα μέλη του ΚΚΕ».

Όσον αφορά στα σχέδιά του, ως νέος δήμαρχος Πατρέων, υπογράμμισε ότι «από καλύτερη θέση θα συμβάλουμε στην ανακούφιση του πατραϊκού λαού, θα βάλουμε εμπόδια στον αντιλαϊκό κατήφορο, θα μπούμε εμπόδιο στην πολιτική που δημιουργεί ανεργία, ανέχεια και ανασφάλεια.»

Ο Κώστας Πελετίδης πρόσθεσε ότι «η “Λαϊκή Συσπείρωση” καλεί, όχι μόνο όσους μας ψήφισαν αλλά και όσους δεν μας ψήφισαν, να συμβάλουν με τον αγώνα τους, τις προτάσεις τους, την συμμετοχή τους στην υπερνίκηση των εμποδίων που δημιουργούν ανέργους, φτώχεια, νέους με εξαρτήσεις και όχι ζωή, με τις συνοικίες ησυχαστήρια» και κατέληξε λέγοντας:

«Θα αγωνιστούμε για να ανοίξει ο δρόμος για γενικότερες αλλαγές με λαϊκή ευημερία και πρόοδο».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.