Ο Κώστας Πελετίδης, υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στον δήμο Πάτρας αντικρούει τις φήμες περί «ανταλλαγμάτων» με τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να ψηφιστεί από τους ψηφοφόρους του, στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών δήλωσε πως:

«Επειδή κάποιοι σπεύδουν να συνδέσουν την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Πάτρα με στήριξη στον β’ γύρο του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης και με προφανή αντάλλαγμα, είτε τη στήριξη των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ σε άλλες περιοχές ή δήμους, είτε την άμβλυνση της κριτικής μας απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζουμε ότι το ΚΚΕ δεν κάνει παζάρια. Με συνέπεια αντιπαλεύει την αντιλαϊκή πολιτική, τις κυβερνήσεις που την εφαρμόζουν, την ΕΕ και τα επιχειρηματικά συμφέροντα» και συνέχισε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δύναμη ενσωμάτωσης και ο ίδιος ο πρόεδρός του δίνει τα διαπιστευτήριά του στο μεγάλο κεφάλαιο, δίνει όρκους πίστης στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Ο λαός μπορεί να βγάλει συμπεράσματα» ανέφερε ο κ. Πελετίδης, προσθέτοντας:

«Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τα λαϊκά στρώματα της Πάτρας να κάνουν επιλογή ελπίδας και προοπτικής στον Δήμο της Πάτρας, στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης».

«Οι στιγμές είναι κρίσιμες για τον λαό και τη χώρα μας. Όποιος και όποια δυσανασχετεί, αντιτάσσεται στα μέτρα της ΕΕ και των κομμάτων που τη στηρίζουν, προσβλέπει σε πολιτική προς όφελος του λαού, ανεξάρτητα από τι ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή, είναι ανάγκη να δώσει δύναμη στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και στις ευρωεκλογές» καταλήγει στη δήλωση του ο κ. Πελετίδης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.