Βολές κατά της Νέας Δημοκρατίας και των υποψήφιων ευρωβουλευτών του κόμματος εξαπέλυσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, Παναγιώτης Ψωμιάδης, σημειώνοντας ότι επέλεξαν να κάνουν προεκλογικό αγώνα στις πλάτες των ενστόλων.

«Ξέχασαν, φαίνεται, τις βίαιες περικοπές στους μισθούς τους. Ξέχασαν τις υποσχέσεις του Αντώνη Σαμαρά για μισθολογική αποκατάστασή τους στο Ζάππειο την Άνοιξη του 2012. Η υποκρισία έχει χτυπήσει κόκκινο. Οι ένστολοι έχουν και μνήμη και κρίση. Γνωρίζουν καλά ποιοι ήταν δίπλα τους όλα αυτά τα χρόνια και ποιοι τους θυμήθηκαν τώρα, ενόψει εκλογών», τόνισε ο κ. Ψωμιάδης.

«Ένα είναι βέβαιο: Τα προεκλογικά πυροτεχνήματα έχουν σβήσει. Με δηλώσεις του πεντακοσάρικου δεν αντιμετωπίζεις την κρίση, δε λύνεις τα προβλήματα της κοινωνίας. Και μια απορία: Τι γίνεται με το εκλογικό επίδομα των ενστόλων; Μαθαίνουμε ότι εδώ και δυο εβδομάδες έχει ζητηθεί σχετική ενημέρωση από την ΠΟΑΣΥ, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν πάρει καμιά απάντηση. Προφανώς θα το προσθέσουν και αυτό στο πεντακοσάρικο που θα τους δώσουν», υπογράμμισε.

Πηγή: voria.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.