Απειλεί να φύγει από την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ. Τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης που μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. «Το ΠΑΣΟΚ δε μπορεί να μείνει με “Μπαλτάκους” στην κυβέρνηση».

Στη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου κρίνεται η παραμονή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση και ουσιαστικά αν η χώρα θα οδηγηθεί σε βουλευτικές εκλογές.

Μετά την αποκάλυψη του βίντεο Μπαλτάκου-Κασιδιάρη που συγκλόνισε την κυβέρνηση είναι ξεκάθαρο ότι το ΠΑΣΟΚ θέτει συγκεκριμένα θέματα και απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση σε περίπτωση που δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα του.
Αυτό ακριβώς θα διαμηνύσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στον Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με το γραμματέα του κόμματος, ο Βενιζέλος θα βάλει «κόκκινες γραμμές» στο Σαμαρά σήμερα στη συνάντηση που θα έχουν.

«Ποιος δημοκράτης μπορεί να ανεχθεί τον Μπαλτάκο;», διερωτήθηκε.

Ανέφερε ακόμη ότι: «Εμείς δεν έχουμε καμία ιδεολογική συμφωνία με τη Νέα Δημοκρατία». Και πρόσθεσε: «Δεν έχει κανείς την πλήρη εικόνα του τι μπορεί να προκύψει. Πρέπει να επέμβει η Δικαιοσύνη, να πάρει τα βίντεο, να μάθουμε ποιες είναι οι επαφές Μπαλτάκου με τη Χρυσή Αυγή».

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ λίγες ώρες πριν τη συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου, είπε: «Ο πρωθυπουργός έχει ευθύνη γιατί είχε στο περιβάλλον του τον κ. Μπαλτάκο».

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση Μπαλτάκου-Κασιδιάρη