Για συνωμοσία εντός του Μαξίμου κατά της Χρυσής Αυγής, την οποία εκμυστηρεύτηκε ο Μπαλτάκος στις επαφές του με το κόμμα μίλησε ο βουλευτής της Χ.Α., Ηλίας Παναγιώταρος.

Την ίδια ώρα, ο Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας απόψε στην εκπομπή του Γ. Τράγκα στο κανάλι Ε, ανέφερε ότι το κόμμα του θα διεκδικήσει άμεσα «τη σύσταση προανακριτικής που οδηγεί σε ειδικό δικαστήριο τους επίορκους υπουργούς» καθώς και ότι «θα αναζητηθούν ευθύνες και για το Σαμαρά».

«Στο λόγο της τιμής μου όλοι αυτοί που έστησαν το παραδικαστικό κύκλωμα θα καθίσουν στο σκαμνί και θα καταδικαστούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Η. Κασιδιάρης, ο οποίος είπε επίσης ότι έχει μιλήσει με βουλευτές ολόκληρου του πολιτικού φάσματος που υποστήριξαν την αθωότητα της Χρυσής Αυγής.

Για τις σχέσεις του με τη Νέα Δημοκρατία είπε ότι «η ΝΔ είναι ο πολιτικός μας εχθρός που μας έκλεισε στη φυλακή…Οι νεοδημοκράτες και οι πασοκτζήδες είναι προδότες της Ελλάδος… Το άρθρο του ποινικού κώδικα προβλέπει ισόβια κάθειρξη για όσους διαπράττουν εσχάτη προδοσία».