Τα σχέδιά του για τη μάχη που θα δώσει στη Θεσσαλονίκη αποκάλυψε ο Σταύρος Καλαφάτης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος της συμπρωτεύουσας μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τα προβλήματα της συμπρωτεύουσας αλλά και αυτά που πρέπει να αλλάξουν για να έχει καλύτερη εικόνα η πόλη.

«Απευθύνομαι σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Η πόλη μπορεί να κάνει περισσότερα. Ο κ. Μπουτάρης έχει μία διαδρομή και θα αξιολογηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαφάτης συμπληρώνοντας ότι είμαστε σε μία περιοχή που η κοινωνία τελεί σε σύγχυση. «Είμαστε κοντά στην κοινωνία και προερχόμαστε από την κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά.

Σχολίασε και την αναφορά του Απ. Τζιτζικώστα ότι πρέπει να εκλεγεί ο Γ. Μπουτάρης, λέγοντας: «Είναι πολύ εύκολο στην πολιτική να γίνει τζόγος και ο καθένας να θέλει να εξυπηρετήσει τη δική του πορεία. Εγώ γνωρίζω αυτό που θέλω να κάνω και εκεί επικεντρώνω την στρατηγική μου. Αν επικεντρωθώ αλλού, θα χάσω το στόχο μου», είπε συμπληρώνοντας ότι: «Η σχέση μου με την πόλη δεν είναι ευκαιριακή».

Όπως είπε ο κ. Καλαφάτης, οι προτεραιότητές του για τη Θεσσαλονίκη, είναι η καθαριότητα, η ευταξία και η προβολή της πόλης.

Ο κ. Καλαφάτης τόνισε ότι ακόμη και στην περίπτωση που χάσει, θα μείνει στο δημοτικό συμβούλιο. «Έχω μία ηθική υποχρέωση στον τόπο μου γιατί μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησα. Οι Θεσσαλονικείς ξέρουν αν ο Σταύρος περπατούσε όλα αυτά τα χρόνια στην πόλη», υποστήριξε και συμπλήρωσε: «Ήμουν κοντά στα θέματα, ήξερα τα ζητήματα», είπε. Και τόνισε ότι η ανεργία είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Θεσσαλονίκης.