Ευχές από τον Γιάννη Τραγάκη για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr

Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο site


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21:18
13/07/2020
Ευχές από τον Γιάννη Τραγάκη για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr
2
loading

10 χρόνια newsbeast.gr, 10 χρόνια ειδήσεις. Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, το site που εμπιστεύεστε για την καθημερινή σας ενημέρωση συμπλήρωσε μια δεκαετία στις δημοσιογραφικές επάλξεις. Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο newsbeast.gr.

«Σε μια εποχή υψηλών ταχυτήτων, στην οποία οι πολίτες προσλαμβάνουν καθημερινά καταιγισμό πληροφοριών, το έργο της ενημέρωσης και δη της ψηφιακής καθίσταται δυσκολότερο από ποτέ και συνεπώς η ανάγκη για υπεύθυνη, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Με την ευκαιρία συμπλήρωσης δέκα ετών παρουσίας του site newsbeast.gr, θέλω να σας συγχαρώ, διεύθυνση και προσωπικό, για τη συμβολή σας στη διαμόρφωση εμπιστοσύνης στο χώρο των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων. Εύχομαι μακροημέρευση και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας, που δεν είναι άλλο από την καθημερινή αντικειμενική και αξιόπιστη πληροφόρηση των πολιτών».

Γιάννης Τραγάκης

Βουλευτής Β’ Πειραιά Ν.Δ.

τ. Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων

τ. Γενικός Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ν.Δ.

Το επετειακό κείμενο για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ο υπέργηρος βουλευτής

    που ψηφίζει ό,τι του δείξει η εκάστοτε ηγεσία του κόμματος. Δεν τα κατάφερε με το γιο του να του αφήσει κληρονομιά τη θέση του. NEWSBEAST Σίγουρα σου έχουν ευχηθεί καλύτεροι.

    1. avatar ηρω

      όπου γάμος και χαρά πρώτος...στη φιγούρα ο καλύτερος...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει