ΚΚΕ: Ο λαός καλείται να πληρώσει τα «σπασμένα»μιας ακόμα κρίσης

«Να απαιτήσει να βγουν τα "άπλυτα" όλων των κυβερνήσεων, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, στη φόρα»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0:51
23/06/2020
ΚΚΕ: Ο λαός καλείται να πληρώσει τα «σπασμένα»μιας ακόμα κρίσης
6
loading

«Ο λαός, που καλείται να πληρώσει τα σπασμένα μιας ακόμα κρίσης και που παρακολουθεί αηδιασμένος την "παρέλαση" σκανδάλων, πρέπει να απαιτήσει να βγουν τα "άπλυτα" όλων των κυβερνήσεων, της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, στη φόρα. Κι αυτό δεν μπορεί να γίνει με όρους "πολιτικού αντιπερισπασμού", όπως κάνουν όλα τα άλλα κόμματα, συγκαλύπτοντας τελικά τις πραγματικές ευθύνες τους και τις ίδιες τις αιτίες της διαπλοκής» τονίζει το ΚΚΕ σε σχόλιό του «σχετικά με την αντιπαράθεση ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ για ζητήματα διαπλοκής».

«Αυτές οι αιτίες βρίσκονται στη βαθιά σήψη ενός συστήματος κι ενός κράτους, που στον πυρήνα του έχει αφενός την εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων κι αφετέρου τη διαρκή υπονόμευση των λαϊκών αναγκών. Στοιχείο αυτής της σήψης, της διαφθοράς για την εξυπηρέτηση αντιλαϊκών συμφερόντων, είναι η κυβερνητική διαχείριση του συστήματος, που έκαναν και κάνουν όλα τα αστικά κόμματα, που βρέθηκαν στο τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Social Distortion.

  Είπαν οι κουμμουνιστές οι οποίοι χρεοκοπησαν και το έκλεισαν το μαγαζί...

 2. avatar ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΌΣ

  Ο Κορονοϊος φτιάχτηκε στα εργαστήριά του μεγάλου κεφαλαίου και της Εργοδοσίας για να μειώσουν τα εισοδήματα των λαϊκών στρωμάτων. Το φάρμακο είναι ένα , ΚΚΕ για τον καθένα .

 3. avatar Βενεζουέλα σπικιν

  Αν ειμασταν επί ΚΚΕ Σύριζα Χούντα θα τα πληρώναμε μόνιμο με εξωτερική κρίση η χωρίς.

 4. avatar Χρήστoς Παν.

  Ο λαός θα πληρώσει τις επιλογές της άχρηστης κυβέρνησης Μητσοτάκη - Άδωνι. Οδηγούν την οικονομία στο γκρεμό και τους Έλληνες στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

  1. avatar Γιάνννης

   Καί τίς Ελληνίδες,καλέ.

   1. avatar Γιάννης.

    Και το τρίτο φύλο καλέ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει