ΚΙΝΑΛ: Ζητά μέτρα προστασίας στις φυλακές έναντι του κορονοϊού

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
17:46
28/03/2020
ΚΙΝΑΛ: Ζητά μέτρα προστασίας στις φυλακές έναντι του κορονοϊού
4
loading

Σε κοινή δήλωσή τους ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης, υπεύθυνος στη Κ.Ο για τα θέματα Προστασίας του Πολίτη και ο Μαρίνος Σκανδάμης, αρμόδιος τομεάρχης, επισημαίνουν οτι «οι 11245 κρατουμένους και με μόλις 10055 θέσεις για αυτούς, τα καταστήματα κράτησης της χώρας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του κινδύνου για νόσηση κρατουμένων και προσωπικού από τη λοίμωξη COVID-19».

Στη δήλωση τους, οι κ. Καμίνης και Σκανδάμης, καλούν την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για τους κρατούμενους στις ελληνικές φυλακές «με κριτήρια και εφαρμογή των εναλλακτικών της κράτησης μέτρων, με όρους δημόσιας ασφάλειας και ταυτόχρονα με σεβασμό στη ζωή και την υγεία καταδίκων και υποδίκων, πασχόντων κρατουμένων, αλλά και ανηλίκων, νέων, υπερηλίκων και μητέρων με παιδιά στη φυλακή».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar GNK

  Αφού νοιάζεστε για την υγεία των φυλακισμένων, γιατί δεν πάτε να προσφέρεται τις υπηρεσίες εθελοντικά κε Καμίνη.

 2. avatar Οι φυλακισμένοι…

  ..κανονικά δεν θα έπρεπε να κινδυνεύουν πολυ λιγότερο απο τους εξω κυκλοφορουντες. Άλλωστε που να βγουν να πανε;;; μέσα εκεί... Μέσα εδώ... Όλοι μέσα!!! Αφήστε τους λοιπόν στην ησυχία τους. Να αμολυσουμε όλους τους αλλοδαπούς εγκληματίες;;;; βρε πάτε καλά;;;

 3. avatar Γιαλαμάς Στέφανος

  Τι σας νοιάζει αφού οι δικοί σας την γλυτώσαμε εκτός του άμοιρου του Τσοχατζόπουλου και του Παπαντωνίου.

 4. avatar ΣΚΥΛΑΝ σήμερα – εδώ και τώρα

  Η κυβέρνηση να δράσει πριν να είναι αργά.
  Να αφήσει τουλάχιστον τον Άκη και τον Γιάννο και άλλους αθώους κρατούμενους ελεύθερους όπως κάνουν και όλες οι προηγμένες χώρες λόγω του θείου απο την Κορώνη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει