Συνέχεια στην αντιπαράθεση που έχει ξεκινήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ο βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, κάνοντας λόγο για ένα είδος κλεφτοπολέμου και παρενοχλήσεων από το εσωτερικό του κόμματος για να τον αναγκάσουν να αποχωρήσει μόνος του από το κόμμα.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, ο κ. Τατσόπουλος τόνισε πως δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από το ΣΥΡΙΖΑ, «για λόγους αξιοπρέπειας, γιατί τα τελευταία χρόνια οι βουλευτές όλων των κομμάτων λειτουργούν ως σάκοι του μποξ και ως αποδιοπομπαίοι τράγοι».

«Κάθε κόμμα έχει τη δυνατότητα, το δικαίωμα και την υποχρέωση όποιον θεωρεί ότι δεν τον εκφράζει να τον διαγράψει. Από εκεί και πέρα, εάν αποφασίσει ότι αυτόν τον άνθρωπο δεν θέλει να τον διαγράψει, εκείνο που δεν έχει δικαίωμα – και αυτό γίνεται κατά κόρον στην Ελλάδα από όλα τα κόμματα και όχι μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ – είναι να νιώθει για κάποιο λόγο, ορισμένοι στο κόμμα, ότι είναι persona non grata, αλλά δεν θέλει να τον διαγράψει για λόγους πρεστίζ», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως πριν μερικούς μήνες ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, του είχε προτείνει μια εκπομπή σχολιαστή στο «Κόκκινο», την οποία αν και χαρακτήρισε «τιμητική» δεν την δέχτηκε. «Θεωρώ ότι δεν μπορώ να είμαι μέσα σε ένα κομματικό ραδιόφωνο ή μέσα σε μια κομματική εφημερίδα», εξήγησε.

Και υπογράμμισε: «Εάν φτάσεις στο σημείο να θεωρείς – γιατί τέτοιες σκέψεις υπάρχουν και στον ΣΥΡΙΖΑ – ότι στα Μέσα που θεωρείς ότι δεν είναι φίλια ή είναι ανοιχτά εχθρικά δεν θέλεις να δίνεις το παρών, πρώτα απ’ όλα έρχεσαι σε αντίφαση με τον ίδιο σου τον εαυτό που πας εκεί και ο πιο μεγάλος κίνδυνος είναι ότι μπλέκεσαι σε μια αυτιστική λογική που λέει ότι μιλάς στα δικά σου Μέσα, στο δικό σου κοινό, τους λες αυτά που εκείνοι θέλουν να ακούσουν. Αυτό δεν είναι πολιτική. Δεν είναι κυρίως πολιτική τακτική ούτε διευρύνει το ακροατήριό σου ούτε την πιθανότητά σου να έχεις μεγαλύτερο εκλογικό ποσοστό στις εκλογές».