Συναντήσεις Μητσοτάκη με παράγοντες της ενέργειας – Οι προοπτικές μετά τη συμφωνία για τον East Med

Τι αναφέρουν κυβερνητικές πηγές


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18:31
14/01/2020
Συναντήσεις Μητσοτάκη με παράγοντες της ενέργειας – Οι προοπτικές μετά τη συμφωνία για τον East Med
2
loading

Με εκπροσώπους ενεργειακών εταιρειών συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, οι προοπτικές και οι ευκαιρίες που ανοίγονται μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου East Med.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι παράλληλα εκφράστηκε επενδυτικό ενδιαφέρον και για άλλα έργα ενεργειακών υποδομών και επαναβεβαιώθηκε το κλίμα εμπιστοσύνης των τριών εταιρειών που είναι μέτοχοι του ΔΕΣΦΑ.

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ιταλικής Snam, Marco Alverà, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ισπανικής Enagás, Marcelino Oreja, και τον γενικό διευθυντή και διευθύνοντα σύμβουλο της βελγικής Fluxys, Pascal De Buck.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Χαχας

    Ρε Χαχα Κουλη μας φτύνουν δεν βρέχει. Φοβερή εξωτερική πολιτική. Αποφασίζουν για τη λιβυη χωρίς την άμεσα θιγόμενη χώρα!. Τον αγωγό θα τον φτιάξουμε για να στέλνει η Τουρκία με το Ισραήλ αέριο. Όχι εμείς.

  2. avatar ΝΔ

    Να φύγετε να πάτε να σώσετε άλλους !! Φτάνουν τα ψέματα !! Μας κοροϊδέψατε ,μας ξεφτιλίσατε και συνεχίζετε να μας ξεφτιλίζετε!! Μας υποτιμάτε !! Να φύγετε τώρα γιατί θα έρθει η στιγμή που θα φύγετε νύκτα!! Αλλά τότε θα είναι αργά για την Ελλάδα μας και για εμάς!! Να φύγετε!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει