Γιαννακοπούλου για βλασφημία: Καλώς το πήραν πίσω, κάκιστα το έφεραν αρχικά

Τι δήλωσε για τη διάταξη η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:09
12/11/2019
Γιαννακοπούλου για βλασφημία: Καλώς το πήραν πίσω, κάκιστα το έφεραν αρχικά
22
loading

Την ικανοποίησή της για την απόσυρση της διάταξης για τη «βλασφημία», που προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, εξέφρασε η υπεύθυνη Κοινοβουλευτικού Τομέα Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία χαρακτήρισε λάθος την αρχική επαναφορά ενός τέτοιου αναχρονιστικού μέτρου, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αυτή είναι ολόκληρη η δήλωση της κ. Γιαννακοπούλου:

«Η διάταξη για την επαναφορά της ποινικοποίησης της "βλασφημίας" είναι αναχρονιστική και άχρηστη στην εποχή του διαδικτύου.

Είναι απαράδεκτο ο δήθεν φιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης να κλείνει και "πάλι το μάτι" στις ακραίες φωνές.

Καλώς το πήραν πίσω, κάκιστα το έφεραν αρχικά…».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

22
σχόλια
 1. avatar Tery Mpeiss

  αν βρίσεις [...] και δεν τον πεις ρομα χάθηκες ,αν βρίσεις [...] πας φυλακή αν βρίσεις τον χριστιανισμό είσαι προοδευτικός ,ιδού τα φρικιά που ψηφίσατε

 2. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  Θα ήθελα να πω την γνώμη μου για το θέμα αυτό. Έχει μεγάλη σημασία τι είπε ο Ιησούς Χριστός για την καρδιά+το στόμα του ανθρώπου [43 «Γιατί δεν υπάρχει δέντρο καλό που να κάνει καρπό σάπιο,ούτε πάλι δέντρο σάπιο που να κάνει καρπό καλό.
  44 Γιατί κάθε δέντρο γνωρίζεται από το δικό του καρπό. Γιατί από αγκάθια δε μαζεύουν σύκα ούτε από βάτο τρυγούν σταφύλια.
  45 Ο αγαθός άνθρωπος από τον αγαθό θησαυρό της καρδιάς του προφέρει το αγαθό,+ο κακός από τον κακό προφέρει το κακό. Γιατί από το περίσσευμα της καρδιάς μιλά το στόμα του». ] Λουκάς 6:43-45.+αλλού ο Ιησούς Χριστός είπε [ 20 Έλεγε μάλιστα: «Ό,τι βγαίνει από τον άνθρωπο, εκείνο κάνει ακάθαρτο τον άνθρωπο.
  21 Γιατί μέσα από την καρδιά των ανθρώπων βγαίνουν οι διαλογισμοί οι κακοί, πορνείες, κλοπές, φόνοι, 22 μοιχείες, πλεονεξίες, κακίες, δόλος, ασέλγεια, οφθαλμός κακός, βλαστήμια, υπερηφάνεια, αφροσύνη.
  23 Όλα αυτά τα κακά βγαίνουν από μέσα+κάνουν ακάθαρτο τον άνθρωπο».] Μάρκο Ευαγγέλιο 7:20-23. Ο Ιησούς Χριστός είπε πως ο άνθρωπος μιλά από το περίσσευμα της καρδιάς του. Ότι έχει ο άνθρωπος στην καρδιά αυτό θα βγει προς τα έξω.Η αμαρτία είναι μια πνευματική δύναμη που εξουσιάζει τον άνθρωπο+τον σπρώχνει να αμαρτάνει.Η βλαστήμια,η βωμολοχία,οι ύβρεις+οι κατάρες είναι ένα μέρος της αμαρτίας. Μόνο ο Ιησούς Χριστός μπορεί να ελευθερώσει τον άνθρωπο από την αμαρτία του+να τον κάνει ένα νέο άνθρωπο. Άσχετα τι θα λένε οι νόμοι των ανθρώπων ή του κράτους η αμαρτία παραμένει.Εσύ θέλεις να γίνεις υγιής+ελεύθερος από αμαρτία;

 3. avatar PanosGianaros

  Γι αυτό έτρεμε απο τον φόβο του ο Τράγκας , , , επειδή λέει τον Κούλη, , , ,[...]

 4. avatar Έτσι είναι

  αν βρίσεις τον μαυρούλη που σε κλέβει ή σε βιάζει πας μέσα για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου.Αν βρίζεις τη θρησκεία του εν λόγω μαυρούλη πάλι παραβατείς. Αν όμως όλοι οι άλλοι βρίζουν το Χριστό και τους Αγίους δεν τρέχει κάστανο καθώς μια αντίστοιχη διάταξη για προσβολή των Θείων και του θρησκεύματος είναι αναχρονιστική.\"Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δε θ΄αλλάξει ποτέ\".(Μαμαντού,\"πέτα τη φριτέζα\" ΑΝΤ1).

  1. avatar @Ετσι ειναι

   Η υποσαχάρια Αφρική έχει 63% χριστιανική πλειοψηφία: https://www.pewforum.org/2015/04/02/sub-saharan-africa/ και άρα οι περισσότεροι \"μαυρουληδες\" που λες είναι χριστιανοι.

 5. avatar criskalts

  Οκ, τώρα λοιπόν μπορούν οι ορθόδοξοι ντόπιοι να συνεχίζουν να βρίζουν ατιμωριτί τα θεία των μουσουλμάνων μεταναναστών, έτσι;;;
  Τι εννοείτε όχι;;;

 6. avatar Είναι σε αδιέξοδο

  Με ακροδεξιά ατζέντα προσπαθούν να διασκεδάσουν την οργή όσων πίστεψαν όσα υπόσχονταν στη Ν.Δ... Πως θα σταματούσαν την εισβολή των λάθρο στην Ελλάδα... Ότι θα καταργούσαν τη συμφωνία των Πρεσπών και θα λάμβαναν μέτρα ελάφρυνσης της μεσαίας τάξης.

 7. avatar Ο

  Σεβασμός στη θρησκεία είναι αλλά πράγματα όπως να σέβεσαι την οικογένεια σού τους ανθρώπους γύρω σου και με ότι μέσο έχεις να βοηθάς τους συνανθρώπους σου Τώρα σέ ότι αφορά τον νόμο σαφώς και είναι σκοτεινός και θύμησει άλλες εποχές αλλά και επικίνδυνος Ας φροντίσει πρώτα η εκκλησία με τούς ιερείς να κάνουν καλά το λειτούργημα τους καί όχι σαν δουλειά και όλα καλά

 8. avatar Ειπε την αλήθεια

  Η διάταξη για την επαναφορά της ποινικοποίησης της \"βλασφημίας\" είναι αναχρονιστική και άχρηστη στην εποχή του διαδικτύου.

 9. avatar Ο

  Σκοτεινές εποχές! Να Μαζέψει καί τόν νόμο με το αυτοφόρω για το ωράριο γιατί θα θέλεις να κάνεις το Σάββατο μια γιορτή και ο Κάκος γείτονας θα ταλαιπωρεί τον κόσμο

 10. avatar Αυτή η πολιτικός

  Αυτή η πολιτικός έχει παιδιά και συμφωνεί \"μεθαύριο\" να μπορούν να βρίζουν τους θρησκευόμενους! Αφού δεν θέλουν πολιτισμό, κι εφ\' όσον υπάρχουν κάποιοι που βρίζουν τα θεία και κάποιοι που αρέσκονται σ\' αυτό, λόγω \"προοδευτικών\" ψηφαλακίων, τι συζητάμε για δικαιοσύνη, ηρεμία, αγαθά, εργασίες, και τέτοια? Τους αρέσει το μπάχαλο, τέρμα..

  1. avatar ΝΙΚΟΣ1971

   Και το αστείο είναι ότι φοράει και σταυρό αν δεις καλά τη φωτογραφία της !!!!

 11. avatar Νταξ!

  Ένα προστιματάκι αν υποβληθεί σχετική έγκληση απο θιγόμενο για βλασφημία
  δεν θα χάλαγε τα πράγματα. Αλλά όχι και δύο χρόνια.

 12. avatar Ιππότης της Φωτιάς

  [...]
  Σιγά την Βρισιά
  Θεία
  Θειάφι!!!....
  Μπαρμπουτσαλα νόμοι

 13. avatar Φ.Σ.Μ

  Επιστροφή στο μεσαίωνα ή πατρίς θρησκεία οικογένεια με ότι συνεπάγεται αυτό;

 14. avatar Ancient Greece

  Πω πω γουστάρω θα βλέπω Πακιστανούς στον δρόμο και φωνάζω αμέσως Αστυνομία με την δικαιολογία ότι μου έβρισαν τα Θεία άνετα βρίσκω και μάρτυρες μιας και κανείς δεν γουστάρει τους λαθρομετανάστες.

 15. avatar Πες τα

  Μπράβο σου κοπέλα μου!!!

 16. avatar ΝΙΚΟΣ1971

  Η διάταξη αποσύρεται όχι επειδή οι νεοελληναράδες είναι άθεοι (δικαίωμά τους είναι ) ,αλλά επειδή θέλουν ελεύθερα και χαλαρά να βλαστημούν και να έχουν στόμα βόθρο.
  Χάριν ελευθερίας !! Τόσο ζώα !!
  Ακόμα και οι Τούρκοι δείχνουν σεβασμό.

  1. avatar @Ετσι ειναι

   Το 90% των ελλήνων είναι χριστοανοι ελληνορθόδοξοι.Αθεοι είναι κυρίως οι αριστεροί.

 17. avatar Selas

  Σου αρέσουν τα βρωμόλογα ε?
  Πονηρούλα!!

 18. avatar Κάτι βρωμάει εδώ

  Κακώς το πήραν πίσω. Αυτό διασφαλίζει τον σεβασμό όλων των θρησκειών. Τους άθεους τι τους νοιάζει; ούτως η άλλως αφού δεν ασχολούνται με Θεό! ή μήπως τελικά ασχολούνται πιο πολύ από τους θρησκευόμενους.

  1. avatar Zz

   Οι χριστιανοί δε βρίζουν τους άθεους. Οι άθεοι βρίζουν τους χριστιανούς. Ο έχων στοιχειώδη νοημοσύνη καταλαβαίνει τη διαφορά πολιτισμικού και ψυχολογικού επιπέδου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει