Στυλιανίδης: Οι σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας είναι συνταγματικά ρυθμισμένες

«Το "ουδετερόθρησκο κράτος" οδηγεί σε ένα κράτος "θρησκευτικά αδιάφορο"»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18:51
26/09/2019
Στυλιανίδης: Οι σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας είναι συνταγματικά ρυθμισμένες
63
loading

Παρέμβαση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος, έκανε ο βουλευτής Ροδόπης και πρόεδρος της Επιτροπής Ευριπίδης Στυλιανίδης, απαντώντας στην αντιπολίτευση που υποστήριξε την κατάργηση του όρκου και άλλων διατάξεων του Συντάγματος, υποστηρίζοντας ένα «Ουδετερόθρησκο Κράτος».

Ο Θρακιώτης πολιτικός επισήμανε ότι η προσέγγιση αυτή, οδηγεί σε ένα «Θρησκευτικά Αδιάφορο Κράτος», κάτι που κλονίζει τον Αξιακό Πυρήνα του Συντάγματος μας και μας απομακρύνει από την πολιτιστική και ιστορική μας ρίζα και μάλιστα σε μία εποχή που η παγκοσμιοποίηση συνθλίβει τις εθνικές ταυτότητες και κοινοποιεί τα πολιτιστικά μοντέλα.

«Η θεμελιώδης έννοια της Θρησκευτικής Ελευθερίας δεν προσδιορίζει μόνο τη σχέση Κράτους και Ορθόδοξης Εκκλησίας αλλά και τη Σχέση του Κράτους και με όλες τις άλλες θρησκείες, τα δόγματα και εν γένει τις θρησκευτικές κοινότητες.

Οι σχέσεις αυτές είναι ήδη με επιτυχία Συνταγματικά ρυθμισμένες και μάλιστα στη βάση και του άρθρου 4 που κατοχυρώνει την θρησκευτική ισότητα. Κάθε λοιπόν ιδεοληπτική επαναπροσέγγιση των άρθρων 3 και 13 είναι άστοχη διότι δεν μπορεί να διαταράξει μία επιτυχή και τη λειτουργική ομαλότητα των τελευταίων 44 ετών», τόνισε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής, «το αφηρημένο της έννοιας "ουδετερόθρησκο κράτος" οδηγεί μάλλον σε ένα κράτος "θρησκευτικά αδιάφορο" , κάτι που σαφώς μπορεί να κλονίσει τον Αξιακό Πυρήνα του Συντάγματός μας και να μας απομακρύνει από τη Συνταγματική και ιστορική μας ρίζα.

Το κατεξοχήν άρθρο που προσδιορίζει τις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας δεν είναι το άρθρο 3 του Συντάγματος, το οποίο περισσότερο αποτυπώνει την ιστορική και Συνταγματική μας παράδοση από τα πρώτα Ελληνική Συντάγματα μέχρι σήμερα, αλλά το άρθρο 13 παράγραφος 1 που αποτελεί θεμελιώδη διάταξη που σύμφωνα με το 110 παράγραφος 1 του Συντάγματος δεν αναθεωρείται».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

63
σχόλια
 1. avatar κ.Στυλιανίδη,

  Μερικά κατάλοιπα του αθεοσταλινισμού αντιδρούν.Λένε αυτά που έλεγαν οι κομματικοί ινστρούκτορες το 1920. Να ρωτήσουμε τα τρολάκια τους για το Σύνταγμα ή τον Κολοκοτρώνη και τον Μακρυγιάννη;

  1. avatar Μακρυγιάννης

   Εμείς κάθε φορά που αγωνιζόμασταν, πρώτα το Σταυρό μας κάναμε και τη βοήθεια του Θεού ζητάγαμε.Γι\'αυτό και τα Συντάγματα στο όνομα της Αγίας Τριάδας ξεκινάνε.Γιατί θέλαμε να θεμελιώσουμε κράτος πάνω στην πίστη του Χριστού.

   1. avatar Ονομα

    Και επειδή το είπε ο Μακρυγιάννης τι σημαίνει;
    Ετσι του ειπαν οι παπάδες να λέει.

    1. avatar Ε, βέβαια!

     Ξέρεις εσύ καλύτερα από τον Μακρυγιάννη! Πολλή μισαλλοδοξία βλέπω.... βλέπεις παπάδες στον ξύπνιο και στον ύπνο σου ε;...χτυπιέσαι και στα σίδερα;..

 2. avatar Ονομα

  Ο ανώτατος Κλήρος και οι Κοτζαμπάσηδες, κατέκλεψαν και διαμοίρασαν μεταξύ τους, αντί να τα μοιράσουν στον εξαθλιωμένο λαό, περίπου 7.000.000 στρέμματα και όλα τα κινητά πλούτη που άφησαν πίσω τους οι Τούρκοι. Ο λαός συνέχισε να παραμένει νηστικός, άκληρος, ρακένδυτος και ανέστιο. Ο φοβερός αφορισμός ήταν ένα τρομακτικό όπλο, πολύ συνηθισμένο και αποτελεσματικό μέσο για να κρατηθούν οι Έλληνες υποτελείς και ραγιάδες στους Τούρκους για 400 χρόνια. Οι απλοϊκοί άνθρωποι περισσότερο έτρεμαν τον αφορισμό και από τον ίδιο τον θάνατο.

  1. avatar @Ονομα

   Ο ανώτερος κλήρος πήρε και αυτός μέρος στον αγώνα.Διάβασε να μορφωθείς: https://el.m.wikipedia.org/wiki/Εκκλησιαστική_ιστορία_της_Ελλάδας_(1821-1827)

  2. avatar ……μαρξιστικές μπαρούφες του 1920….

   ... τέτοια μηρυκάζουν ακόμα αυτοί που νομίζουν ότι ξέρουν καλύτερα από τους ήρωες του 1821(!), γιατί πολεμούσαν....ΤΑ: ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ προφανώς το διανοητικό τους επίπεδο δεν μπορεί να τα καταλάβει..........ούτε τον ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ ούτε τι έλεγαν οι ίδιοι οι ήρωες.....Πως ξεφτιλίζεστε έτσι ρε [...]...

   1. avatar ….καϋμένα….

    .....

    1. avatar …..αθεΐκια έγραψα

     ....

 3. avatar ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ, ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΣΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ, ΑΓΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ, ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ, ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΑΡΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΦΩΤΙΟΣ ΚΟΡΥΤΣΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΩΝ. Και πολλοί άλλοι.Οι περισσότεροι με θυσία και της ζωής τους, για τον Χριστό και την Πατρίδα. Όταν βρούνε οι άθεοι και οι αιρετικοί αντίστοιχους δικούς τους ήρωες που θεμελίωσαν την πατρίδα μας, να μας γράψουν. Μέχρι τότε σεβασμός.

  1. avatar Ονομα

   Για το \"Κρυφό Σχολειό\" δεν είπες λέξη!
   και επ ευκαιρία,ψάξε στο Google:
   Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821

   1. avatar ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    Το google είναι πρωτογενής πηγή ιστορικής τεκμηρίωσης;;;;;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ! Σε ποιο καφενείο ή ίντερνετ καφέ σπούδασες μανάρι μου;;;

   2. avatar …μαρξιστικές μπαρούφες του 1920…..

    Όπως παραπάνω....

    1. avatar …… ακόμα να βρεις κανέναν άθεο, παγανιστή, αιρετικό ή ισλαμοφασίστα;…

     Που να αγωνίστηκε για την ελευθερία της Ελλάδας;.....που να έδωσε τη ζωή του;......

     1. avatar Μόνο….

      ....ολόκληρος ο ΕΛΑΣ και το ΕΑΜ. Κάτι λίγοι δηλαδή.

 4. avatar TreloKokori

  μεσαιωνας

 5. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (2/2)Όμως εκτός από την μισθοδοσία των παπάδων από το κράτος που μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό έχουμε και τον θρησκευτικό όρκο. Για ακόμα μια φορά τα κόμματα της διαφοράς και της διαπλοκής επιμένουν να καλούν τους παπάδες στην ορκομωσία των βουλευτών/κυβέρνησης/πρωθυπουργό και οι ίδιοι βάζουν το χέρι τους επάνω στο ιερό Ευαγγέλιο για να ορκιστούν. Με αυτό που κάνουν βέβαια αποκαλύπτουν ότι είναι υποκριτές και ψευδομενοι. Γιατί αν είχαν διαβάσει έστω και μια φορά το Ευαγγέλιο στο οποίο ορκίζονται θα διάβαζαν τα εξής [33 Πάλιν ηκούσατε ότι ερρέθη εις τους αρχαίους, Μη επιορκήσης, αλλά εκπλήρωσον εις τον Κύριον τους όρκους σου.
  34 Εγώ όμως σας λέγω να μη ομόσητε μηδόλως· μήτε εις τον ουρανόν, διότι είναι θρόνος του Θεού·
  36 μήτε εις την κεφαλήν σου να ομόσης, διότι δεν δύνασαι μίαν τρίχα να κάμης λευκήν ή μέλαιναν.
  37 Αλλ\' ας ήναι ο λόγος σας Ναι ναι, Ου, ού· το δε πλειότερον τούτων είναι εκ του πονηρού.] Ιησούς Χριστός στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο 5:33-37. Δηλαδή με άπλα λόγια όσοι ορκίζονται και μάλιστα στο Ευαγγέλιο αμαρτάνουν και κάνουν το θέλημα του διαβόλου. Και βέβαια οι παπάδες δεν λένε την αλήθεια γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το χρήμα+η εξουσία που απολαμβάνουν. Οι πολιτικοί που δεν ορκίζονται (επειδή είναι άθεοι) πιο πολύ κοντά στην αλήθεια του Ιησού Χριστού είναι από τους ψεύτες και υποκριτές βουλευτές που ορκίζονται στο Ευαγγέλιο. Για αυτό αν ποτέ σας ζητήσουν να ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο πες τους ότι αυτό δεν είναι σωστό και είναι αμαρτία.

 6. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  Θα ήθελα να πω την γνώμη μου και τι διαβάζω μέσα στην Αγία Γραφή.Αν το Ελληνικό κράτος θέλει να είναι δίκαιο με τον Θεό της Αγίας Γραφής+τα δικαιώματα των Ελλήνων πρέπει να καταργήσει άμεσα τον νηπιοβαπτισμό που έχουν εφεύρει+επιβάλει οι παπάδες της ορθόδοξης εκκλησίας. Το νηπιοβαπτισμα είναι αντίθετο στην διδασκαλία του ιδίου του Ιησού Χριστού που είναι και ο ιδρυτής της χριστιανικής εκκλησίας (δες Μάρκο Ευαγγέλιο 16:15-16). Γιατί όμως το κάνουν οι παπάδες αφού ο Ιησούς Χριστός είπε πρώτα ο άνθρωπος πρέπει να πιστέψει και μετά να βαπτίζεται; Ξέρουν πολύ καλά οι παπάδες πως αν μεγαλώσουν οι άνθρωποι ούτε οι μισοί Έλληνες θα πήγαιναν να βαφτιστουν σαν ενήλικες. Έτσι θα χάνανε τα έσοδα που έχουν από βαφτίσια, γάμους και κηδείες. Στην πραγματικότητα το μόνο που ενδιαφέρει τους παπάδες είναι να έχουν εξασφαλισμένη πελατεία, και ο μόνος τρόπος να το πετύχουν αυτό είναι ο νηπιοβαπτισμός. Βέβαια στην ιστορία πάντα το πολιτικό κατεστημένο συμμαχούσε και συνεργαζόταν με τους παπάδες (θρησκευτικό κατεστημένο) με ένα και μόνο κοινό σκοπό. Και οι δύο να εκμεταλλεύονται και να ζουν σε βάρος του απλού λαού. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι τα κόμματα της διαφοράς ψήφισαν+διατηρούν το καθεστώς το Ελληνικό κράτος να πληρώνει μισθό στους παπάδες.Όταν σε κανένα άλλο κράτος του κόσμου δεν γίνεται αυτό. Σε όλα τα άλλα κράτη είναι αυτονόητο ότι μόνο όσοι πιστεύουν σε μια θρησκεία ή εκκλησία αυτοί+μόνο αυτοί προσφέρουν οικονομική συνδρομή στους παπάδες της θρησκείας τους.Αυτό είναι το δίκαιο.

  1. avatar …..επάγγελμα;

   - Επαγγελματίας διαστρεβλωτής της Αλήθειας, συκοφάντης της Μοναδικής Εκκλησίας του Χριστού, ξένος με τις βασικές ιστορικές και πολιτισμικές ρίζες της Ελλάδας.

   1. avatar Πότε

    απέκτησες το μονοπώλιο της Αλήθειας;

    1. avatar Μόνο;

     Δεν τον ρώτησες κι από πού πληρώνεται.Σε δολάρια, ή λίρες Αγγλίας; Γιατί, είπε ποτέ σε ποια θρησκευτική ομάδα από τις 500 ψευτοχριστιανικές ανήκει;

     1. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      (1/3) Είναι παράδοξο και στα όρια του γελοίου αυτοί που δεν ανοίγουν το στόμα τους να πουν μια προσευχή αν δεν τους πληρώσεις να κατηγορούν όποιον κηρύττει το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού και λέει τι ακριβώς δίδαξε ο Ιησούς Χριστός ότι πληρώνονται. Οι παπάδες της ορθόδοξης εκκλησίας που έχουν βγάλει τιμοκατάλογο για τις θρησκευτικές τελετές που προσφέρουν (και οι ίδιοι έχουν εφεύρει) λένε ότι όλοι όσοι πιστεύουν στον Ιησού Χριστό και καταδικάζουν την ψεύτικη θρησκεία των παπάδων ότι το κάνουν για χρήματα. Εδώ ταιριάζει η ελληνική παροιμία (εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια). Αλλά ας δούμε τι είπε ο Ιησούς Χριστός και το κάνουν οι παπάδες της ορθόδοξης εκκλησίας; Ο Ιησούς Χριστός είπε [ δωρεάν ελάβετε, δωρεάν δότε.] Ματθαίο Ευαγγέλιο 10:8. Που σημαίνει πως όποιος παπάς τολμήσει στο μέλλον να σου ζητήσει χρήματα από εσένα ή από όποιον άλλο διαβάζει αυτό το σχόλιο πες του ότι είναι εκτός Καινής Διαθήκης και εκπροσωπεί την ψεύτικη θρησκεία

     2. avatar Δε μας είπες;

      Σε δολάρια ή λίρες;

     3. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      (1/2)Η Αγία Γραφή λέει ότι όλοι οι άνθρωποι, ακόμα και οι πιο αμαρτωλοί, μπορούν να σωθούν, αν μετανοήσουν πραγματικά και πιστέψουν στο μόνο πρόσωπο που μπορεί να τους σώσει τον Κύριο Ιησού Χριστό. Ας δούμε μερικά σχετικά χωρία/εδάφια: [ 36 Βεβαίως λοιπόν ας εξεύρη πας ο οίκος του Ισραήλ ότι ο Θεός Κύριον και Χριστόν έκαμεν αυτόν τούτον τον Ιησούν, τον οποίον σεις εσταυρώσατε.
      37 Αφού δε ήκουσαν ταύτα, ήλθεν εις κατάνυξιν η καρδία αυτών, και είπον προς τον Πέτρον και τους λοιπούς αποστόλους· Τι πρέπει να κάμωμεν, άνδρες αδελφοί;
      38 Και ο Πέτρος είπε προς αυτούς· Μετανοήσατε, και ας βαπτισθή έκαστος υμών εις το όνομα του Ιησού Χριστού εις άφεσιν αμαρτιών, και θέλετε λάβει την δωρεάν του Αγίου Πνεύματος.
      39 Διότι προς εσάς είναι η επαγγελία και προς τα τέκνα σας και προς πάντας τους εις μακράν, όσους αν προσκαλέση Κύριος ο Θεός ημών.
      40 Και με άλλους πολλούς λόγους διεμαρτύρετο και προέτρεπε, λέγων, Σώθητε από της διεστραμμένης ταύτης γενεάς.
      41 Εκείνοι λοιπόν μετά χαράς δεχθέντες τον λόγον αυτού εβαπτίσθησαν, και προσετέθησαν εν εκείνη τη ημέρα έως τρεις χιλιάδες ψυχαί.
      42 Και ενέμενον εν τη διδαχή των αποστόλων και εν τη κοινωνία και εν τη κλάσει του άρτου και εν ταις προσευχαίς.] Πράξεις Αποστόλων 2:36-42. Και [ 30 και εκβαλών αυτούς έξω, είπε· Κύριοι, τι πρέπει να κάμω διά να σωθώ;
      31 Οι δε είπον· Πίστευσον εις τον Κύριον Ιησούν Χριστόν, και θέλεις σωθή, συ και ο οίκός σου....και εβαπτίσθη ευθύς αυτός και πάντες οι αυτού] Πράξεις 16:30-33.

     4. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      (2/3)Η Αγία Γραφή λέει ότι όλοι οι άνθρωποι, ακόμα+ οι πιο αμαρτωλοί,μπορούν να σωθούν, αν μετανοήσουν πραγματικά και πιστέψουν στο μόνο πρόσωπο που μπορεί να τους σώσει τον Κύριο Ιησού Χριστό.Ας δούμε μερικά σχετικά χωρία/εδάφια: [15 Πιστός ο λόγος και πάσης αποδοχής άξιος, ότι ο Ιησούς Χριστός ήλθεν εις τον κόσμον διά να σώση τους αμαρτωλούς, των οποίων πρώτος είμαι εγώ] Απόστολος Παύλος Σ\' Τιμοθέου 1:15.+ [ 9 Ότι εάν ομολογήσης διά του στόματός σου τον Κύριον Ιησούν, και πιστεύσης εν τη καρδία σου ότι ο Θεός ανέστησεν αυτόν εκ νεκρών, θέλεις σωθή·
      10 διότι με την καρδίαν πιστεύει τις προς δικαιοσύνην, και με το στόμα γίνεται ομολογία προς σωτηρίαν.
      11 Διότι λέγει η γραφή· Πας ο πιστεύων επ\' αυτόν δεν θέλει καταισχυνθή.] Ρωμαίους 10:9-11.Και [16 Γιατί δεν ντρέπομαι το ευαγγέλιο,επειδή είναι δύναμη Θεού για σωτηρία σε καθέναν που πιστεύει, στον Ιουδαίο πρώτα και επίσης στον Έλληνα.] Ρωμαίους 1:16. Και [12 Όσοι δε εδέχθησαν αυτόν, εις αυτούς έδωκεν εξουσίαν να γείνωσι τέκνα Θεού,εις τους πιστεύοντας εις το όνομα αυτού] Ιωάννη 1:12.+ [ 16 Γιατί τόσο αγάπησε ο Θεός τον κόσμο,ώστε έδωσε τον Υιό του το μονογενή, για να μη χαθεί καθένας που πιστεύει σ’ αυτόν,αλλά να έχει ζωή αιώνια.
      17 Γιατί ο Θεός δεν απέστειλε τον Υιό στον κόσμο, για να κρίνει τον κόσμο, αλλά για να σωθεί ο κόσμος μέσω αυτού.
      18 Όποιος πιστεύει σε αυτόν δεν κρίνεται. Όποιος όμως δεν πιστεύει ήδη έχει κριθεί ένοχος, γιατί δεν έχει πιστέψει στο όνομα του μονογενούς Υιού του Θεού.] Ιωάννης 3:16-18.

     5. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      (3/3) ο Ιησούς Χριστός είπε [ 15 και λέγοντας: «Έχει συμπληρωθεί ο καιρός και έχει πλησιάσει η βασιλεία του Θεού. Μετανοείτε και πιστεύετε στο ευαγγέλιο».] Μάρκος 1:15. Και [8 Κάντε λοιπόν καρπό άξιο της μετάνοιας
      10 Ήδη, λοιπόν, το πελέκι βρίσκεται κοντά στη ρίζα των δέντρων. Επομένως, κάθε δέντρο που δεν κάνει καρπό καλό κόβεται εντελώς και ρίχνεται στη φωτιά.] Ματθαίος 3:8+10. Και [ 7 Γι’ αυτό, καθώς λέει το Πνεύμα το Άγιο: Σήμερα, αν ακούσετε τη φωνή του,
      8 μη σκληρύνετε τις καρδιές σας ] Προς Εβρ 3:7-8 και [ 12 Προσέχετε, αδελφοί, μήπως υπάρχει μέσα σε κάποιον από εσάς μια άπιστη καρδιά κακή, που θα γίνει με το να αποστατήσει από το ζωντανό Θεό.
      13 Αλλά προτρέπετε ο ένας τον άλλο κάθε ημέρα, μέχρις ότου λέμε το “σήμερα”, για να μη σκληρυνθεί κανείς από εσάς από την απάτη της αμαρτίας] προς Εβρ. 3:12-13. Και [15 Και τους είπε: «Πορευτείτε σε όλο τον κόσμο και κηρύξετε το ευαγγέλιο σε όλη την κτίση.
      16 Όποιος πιστέψει και βαφτιστεί θα σωθεί, όποιος όμως απιστήσει θα κατακριθεί.] Ιησούς Χριστός κατά Μάρκο Ευαγγέλιο 16:15-16. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να μελετήσουν οι ίδιοι τον γραπτό Λόγο του Θεού, την Αγία Γραφή και να πιστέψουν σε Αυτόν που σταυρώθηκε για την σωτηρία Τους και αναστήθηκε για να τους δώσει αιώνια ζωή. Αν το κάνουν όσο είναι ζωντανοί+έχουν την ευκαιρία θα κερδίσουν αιώνια. Όσοι το αμελησουν ή το περιφρονήσουν ή το θεωρήσουν περιττό να ασχοληθούν με τον Ιησού Χριστό και την σωτηρία της ψυχής τους θα έχουν μια ολόκληρη αιωνιότητα για να μετανοήσουν.

     6. avatar Σε ραβδους χρυσου

      απο το σανοπωλειο της Τηνου.

     7. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      (2/3) Επίσης οι παπάδες της ορθόδοξης εκκλησίας στην Ελλάδα κάνουν κάτι που δεν γίνεται σε κανένα άλλο κράτος του κόσμου. Απειλούν και εκβιάζουν το Ελληνικό κράτος να φορολογεί όλους τους πολίτες, ακόμα και τους άθεους ή όσους δεν πιστεύουν στην θρησκεία που έχουν κάνει οι ίδιοι οι παπάδες που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους, για να πληρώνονται οι παπάδες της. Αν οι παπάδες της ορθόδοξης εκκλησίας είχαν έστω και λίγο σεβασμό στην Αγία Γραφή και στην διδασκαλία του Ιησού Χριστού θα ζητήσουν μόνοι τους να σταματήσει αμέσως αυτή η αδικία και η φαυλοκρατία. Όμως και αυτό είναι είναι ακόμα μια απόδειξη ότι οι παπάδες δεν έχουν καμία σχέση με την Αγία Γραφή και την δικαιοσύνη του Θεού. Το Ευαγγέλιο λέει πως μόνο όσοι πιστεύουν στον Ιησού Χριστό προσφέρουν με την θέληση τους στο έργο του Θεού και για να αγοραστούν Καινές Διαθήκες, όπως κάνω και εγώ και μαζί με άλλους πιστούς δίνουμε χιλιάδες Καινές Διαθήκες στους ανθρώπους για να μάθουν την αλήθεια για την σωτηρία τους και να φύγουν από τα ψέματα που τους έχουν επιβάλει οι παπάδες της ορθόδοξης εκκλησίας. Και είμαι σίγουρος ότι και εσύ αν μελετήσεις την Καινή Διαθήκη με ταπεινή και ειλικρινή καρδιά και με διάθεση να εφαρμόσεις στην ζωή σου ότι διαβάζεις στην Καινή Διαθήκη, ο Ιησούς Χριστός δεν θα αφήσει αναπάντητη μια τέτοια καρδιά και θα έρθει να γεμίσει την καρδιά σου με την χαρά της σωτηρίας του.

     8. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      (3/3)Τότε μόνο θα θα καταλάβεις ότι το να ακολουθείς τον αναστημένο Ιησού Χριστό δεν έχει να κάνει με χρήματα (που μάλλον και εσένα σε πληρώνουν οι παπάδες για να λες αυτά που λες) αλλά ο Ιησούς Χριστός θα σε \"πληρώσει\" με Άγιο Πνεύμα και χαρά ανεκλάλητη. Τέλος η αλήθεια της Αγίας Γραφής δεν έχει να κάνει με κάποια οργάνωση του εξωτερικού. Η αλήθεια είναι μέσα στην Αγία Γραφή. Αν την ανοίξεις θα την βρεις και εσύ μαζί με την ελπίδα της αιωνίου ζωής. Τότε όλοι οι αληθινοί χριστιανοί, όλοι όσοι έχουν δεχθεί τον Ιησού Χριστό σαν Κύριο και Σωτήρα τους και έχουν λάβει την δωρεά του Αγίου Πνεύματος, από οποία φυλή, γλώσσα και έθνος και αν είναι είναι πνευματικά αδέλφια και θα ζήσουν στην αιωνιότητα μαζί με τον Ιησού και μεταξύ τους. Οι παπάδες στην προσπάθεια τους να φοβίσουν και να αποθαρρύνουν τους ανθρώπους να μελετήσουν οι ίδιοι την Αγία Γραφή έχουν εφεύρει και συνεχώς εφευρίσκουν διάφορες ψεύτικες κατηγορίες για να πετύχουν το σκοπό τους. όμως η βία,η τρομοκρατία και η δικτατορία των παπάδων και της ορθόδοξης εκκλησίας δεν θα περάσουν. Το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού θα το ακούσουν όλοι οι άνθρωποι για να έχουν την ευκαιρία να δεχτούν τον Ιησού Χριστό και να σωθούν αιώνια.

     9. avatar @Μόνο

      Και η δική του και η δική σου ομάδα πουλάτε φύκια..

     10. avatar Ασ23

      Εγώ εδώ βλέπω ότι συστηματικά προτεστάντες και άθεοι στοχοποιούν την Ορθόδοξη Εκκλησία. Ο βρώμικος πόλεμος που κάνουν τα ψέμματα οι ύβρεις και οι χαζομάρες που λένε, πιο πολύ με πείθουν ότι υπάρχει Θεός και η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι η σωστή.

     11. avatar Αν υπάρχει θεός

      Γιατί κρύβεται τόσα χρόνια,πότε δεν έδωσε ούτε ΈΝΑ σημάδι ότι υπάρχει.
      Μήπως είναι ντροπαλός;

    2. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

     Από τότε που οι παπάδες άρχισαν να ντύνονται με ράσα (μαύρα ή άσπρα δεν έχει σημασία γιατί και τα δύο χρώματα είναι λάθος) να ψάλλουν στα αρχαία για να μην τους καταλαβαίνουν παρά ελάχιστοι, να ζητούν χρήματα για να κάνουν τελετές που εφεύραν οι ίδιοι και δεν τις δίδαξε ο Ιησούς Χριστός και να βαπτίζουν με το ζόρι τα νήπια νομίζοντας ότι έτσι τα κάνουν χριστιανούς. Με μια διαφορά. Εγώ δεν λέω ότι εγώ έχω την αλήθεια όπως λένε οι παπάδες της ορθόδοξης εκκλησίας. εγώ λέω ότι ο Ιησούς Χριστός και μόνο Αυτός είναι η αλήθεια, και όχι μόνο η αλήθεια αλλά και η οδός και η ζωή και κάνεις δεν μπορεί να έρθει στον Θεό Πατέρα παρά μόνο μέσα από τον Ιησού Χριστό (δείτε Ιωάννη 14:6). Για αυτό όλοι πρέπει να μελετήσουν την Καινή Διαθήκη τουλάχιστον μια φορά στην ζωή τους και αν διαπιστώσουν ότι οι άνθρωποι της θρησκείας λένε αλλά πράγματα από το Ευαγγέλιο και κάνουν αλλά πράγματα από αυτά που έκανε και ο ίδιος ο Κύριος Ιησούς Χριστός, τότε να φύγουν τρέχοντας από αυτήν την ψεύτικη θρησκεία και εκκλησία και να ψάξουν να βρουν αληθινούς χριστιανούς και μαθητές του Ιησού Χριστού που μελετούν την Αγία Γραφή και ορθοτομουν τον Λόγο της αλήθειας.

     1. avatar Σε ποια από τις 500 ψευτοχριστιανικές οργανώσεις ανήκεις;

      Γιατί το κρύβεις; Ντρέπεσαι να ομολογήσεις;

     2. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Θρησκείες υπάρχουν πολλές. Αλλά ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός είπε το εξής [ 6 Λέγει προς αυτόν ο Ιησούς· Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή· ουδείς έρχεται προς τον Πατέρα, ειμή δι\' εμού.] Ιωάννη Ευαγγέλιο 14:6. Άρα μόνο ο Ιησούς Χριστός μπορεί να μας δώσει αιώνια ζωή. Ο Ιησούς Χριστός είναι ο μόνος δρόμος για να πάμε στον Θεό. Οι αληθινοί χριστιανοί είναι μάρτυρες του αναστημένου Ιησού Χριστού και κηρύττουν τα λόγια Του. Οι άνθρωποι που είναι ειλικρινεις και θέλουν να λατρεύουν τον αληθινό ελκύονται αμέσως από τα λόγια και τα διδάγματα του Ιησού Χριστού γιατί ο Ιησούς Χριστός έλεγε πάντα την αλήθεια, την αγάπη και την δικαιοσύνη του Πατέρα Θεού. Οι άνθρωποι της θρησκείας όμως όπως ήταν οι γραμματείς και οι Φαρισαίοι, οι ιερείς και οι αρχιερείς της εποχής εκείνης όχι μόνο δεν πίστευαν στον Ιησού Χριστό και στο Ευαγγέλιο αλλά τον μισούσαν και τον κατηγορούσαν σαν αιρετικό. Στην πραγματικότητα αιρετικοί ήταν οι ίδιοι οι υποκριτές Φαρισαίοι γιατί δεν εφάρμοζαν καθόλου το Λόγο του Θεού. Είχαν εφεύρει δικές τους παραδόσεις και τις παρουσίαζαν σαν τον Λόγο του Θεού. Κάνανε τις θρησκευτικές τελετές της Παλαιάς Διαθήκης αλλά η καρδιά τους ήταν μακριά από την αγάπη και την δικαιοσύνη του Θεού. Σήμερα οι παπάδες και οι θρησκευόμενοι της ορθόδοξης εκκλησίας βαδίζουν στα ίδια βήματα των φαρισαίων της εποχής εκείνης. Και αυτό αποδεικνύει ότι το πνεύμα της υποκρισίας και του φαρισαϊσμού είναι ίδιο σε όλους τους αιώνες+δεν φεύγει εύκολα από τους ανθρώπους εκτός+ αν μετανοήσουν ριζικά.

 7. avatar Stilitis

  Όλοι γιόγκα τώρααααα!

 8. avatar κατσαπλιάς

  Κε Στυλιανίδη, όσο αδιανόητο είναι να αντιληφθούν τις μεταξύ αλόγου και σαλιγκαριού διαφορές τα μαρουλόφυλλα, τόσο και τα ευρισκόμενα σε παράκρουση και τύρβη, λόγω συνεχούς μέχρι αιματώσεως αχαμνοξυσίας, αριστεραριά να κατανοήσουν ό,τι τούς λέτε...

 9. avatar Theofrastos

  Ούτε οι Έλληνες ούτε ο ελληνικός πολιτισμός έχουν σχέση με την εβραϊκή αυτή αίρεση που αποτέλεσε την ταφόπλακα τους. Το πρόβλημα είναι πως οι πολιτικάντηδες κτίζουν καριέρες στηριζόμενοι στο παπαδαριό και την δεισιδαιμονία των γραικύλων...

  1. avatar @Theofrastos

   +1000

  2. avatar Iolo

   Τόσο πολύ πονάει η Αλήθεια, ο Χριστός και Ορθοδοξία, η Ελληνικότητα, ο πολιτισμός της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων! Αφρίζουν τα στόματα από τους απανταχού αθέους, αιρετικούς, παγανιστές, ισλαμοφασίστες.Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι αυτοί συμφωνούν: ΟΛΟΙ αυτοί έχουν τα χέρια τους βαμμένα στο αίμα από τους διωγμούς των χριστιανών, τους προσηλυτισμούς, τους εξισλαμισμούς. Ξυδάκι.Η Ελλάδα είναι συντριπτικά χώρα ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

  3. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

   Θα ήθελα μόνο να ξεκαθαρίσω ότι οι παπάδες αλλά και η ορθόδοξη εκκλησία σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπεί τον Ιησού Χριστό ούτε πιστεύει ούτε εφαρμόζει την διδασκαλία Του. Για την ακρίβεια οι παπάδες σε πολλά πράγματα κάνουν ακριβώς τα αντίθετα από όσα δίδαξε και ζήτησε ο Ιησούς Χριστός που είναι ο ιδρυτής της χριστιανικής πίστης. Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει ποτέ την Καινή Διαθήκη από την αρχή μέχρι το τέλος για να ξέρεις από πρώτο χέρι τι δίδαξε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός και τι κάνουν οι παπάδες στο όνομα Του; Αν μπορείς διάβασε έστω μια φορά την Καινή Διαθήκη και τα λόγια του Ιησού Χριστού. Μετά θα ήθελα να μου πεις που συμφωνείς; Που διαφωνείς; Και που πιστεύεις ότι ο Ιησούς Χριστός θα μπορούσε να το χειριστεί καλύτερα; Εκεί θα μπορούσαμε να συζητήσουμε. Αλλιώς ότι και να πεις για τους παπάδες και την ορθόδοξη εκκλησία έχεις δίκιο. Όμως μην ξεχνάς ποτέ ότι τον Ιησού Χριστό δεν τον σταύρωσαν οι απλοί άνθρωποι, ούτε καν ο Πόντιος Πιλάτος που αναγνώρισε ότι ο Ιησούς Χριστός είναι αθώος. Τον Ιησού τον καταδίκασαν οι γραμματείς,οι Φαρισαίοι, οι ιερείς και οι αρχιερείς, δηλαδή όλοι οι άνθρωποι της θρησκείας. Αυτό φανερώνει ότι μέσα στην θρησκεία υπάρχει πολύ ψέμα, κακία, υποκρισία και εκμετάλλευση. όμως η κακία και η υποκρισία των φαρισαίων δεν σταμάτησε τον Ιησού Χριστό να πεθάνει για τις αμαρτίες όλων των ανθρώπων και το πιο σημαντικό να αναστηθεί από τους νεκρούς για να δώσει αιώνια ζωή σε όσους μετανοούν και πιστεύουν σε Αυτόν. Εσύ αν υπάρχει αιώνια ζωή θα την ήθελες;

   1. avatar Επαγγελματία υβριστή του Θεού και της Εκκλησίας,

    Ξυδάκι......

   2. avatar Αιώνια ζωή;

    Όχι φίλε, μέχρι πότε θα πληρώνω εφορία;

    1. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

     Όπως έχω ξαναπεί αυτό που λες και το να μην θέλεις να πληρώνεις για τους παπάδες καμίας θρησκείας είναι σωστό και το εφαρμόζουν όλες οι άλλες χώρες του δυτικού κόσμου εδώ και δεκαετίες. Μόνο εδώ στην Ελλάδα οι παπάδες της ορθόδοξης εκκλησίας εκβιάζουν το Ελληνικό κράτος και απειλούν τους πολιτικούς ώστε να μην σταματήσει ποτέ το κράτος να πληρώνει τους μισθούς τους. Σε όλες τις άλλες χώρες το θεωρούν απολύτως φυσιολογικό οι πιστοί της κάθε εκκλησίας να μισθοδοτουν οι ίδιοι τους λειτουργούς/παπάδες της εκκλησίας τους. Ακόμα και η σε πολλά πράγματα διεφθαρμένη \"καθολική εκκλησία\" σε κανένα κράτος του κόσμου δεν πηγαίνει στο κράτος και στους πολιτικούς για να απειλεί ή να κλαίγεται για να πληρώνονται οι παπάδες της από το κράτος σαν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Δυο είναι οι τρόποι που τα άλλα κράτη έχουν λύσει αυτό το θέμα.α)το κράτος δεν ανακατεύεται καθόλου. Οι πιστοί κάθε ενορίας αναλαμβάνουν οι ίδιοι να μισθοδοτουν τους παπάδες τους. Β) το κράτος απλά διευκολύνει το έργο των εκκλησιών. Όποιος φορολογούμενος θέλει τσεκαρει ένα τετραγωνάκι στην φορολογική του δήλωση και το κράτος κάνει κράτηση κάποιων χρημάτων.τα οποία τα αποδίδει στην εκκλησία που θα επιλέξει ο φορολογούμενος. Έτσι λύνονται τα προβληματα, απλά,δίκαια δημοκρατικά και χριστιανικά. Αυτό που κάνουν οι παπάδες είναι ακόμα μια απόδειξη ότι η ορθόδοξη εκκλησία δεν έχει καμία σχέση με τον Ιησού Χριστό και την δικαιοσύνη της Αγίας Γραφής.

 10. avatar ‎Ο Γέρος του Μοριά

  Παναγία μου βοήθησε και τούτη τη φορά τους Έλληνες να ψυχωθούν.
  Έκανα το Σταυρό μου, ασπάσθηκα την εικόνα της, βγήκα από το εκκλησάκι, πήδηξα στο… άλογό μου και έφυγα.

  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  απο έναν Σορο κατακτητές

 11. avatar Μεσαιωνας

  Με λιγα λογια αυτο που λεει ειναι οτι θα παραμεινουμε ενα Ευρωπαικο Ιραν, με την Εκκλησια να χωνει τη μυτη της στις υποθεσεις του Κρατους, τα παιδια μας θα δεχονται καθημερινη πλυση εγκεφαλου και γενικα ολο το πανηγυρι των χριστιανοταλιμπαν θα το πληρωνουμε απο την τσεπη μας αφου εκτος των αλλων ειναι και τζαμπατζηδες.

  1. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

   Όπως έχω ξαναπεί αυτό που λες και το να μην θέλεις να πληρώνεις για τους παπάδες καμίας θρησκείας είναι σωστό και το εφαρμόζουν όλες οι άλλες χώρες του δυτικού κόσμου εδώ και δεκαετίες. Μόνο εδώ στην Ελλάδα οι παπάδες της ορθόδοξης εκκλησίας εκβιάζουν το Ελληνικό κράτος και απειλούν τους πολιτικούς ώστε να μην σταματήσει ποτέ το κράτος να πληρώνει τους μισθούς τους. Σε όλες τις άλλες χώρες το θεωρούν απολύτως φυσιολογικό οι πιστοί της κάθε εκκλησίας να μισθοδοτουν οι ίδιοι τους λειτουργούς/παπάδες της εκκλησίας τους. Ακόμα και η σε πολλά πράγματα διεφθαρμένη \"καθολική εκκλησία\" σε κανένα κράτος του κόσμου δεν πηγαίνει στο κράτος και στους πολιτικούς για να απειλεί ή να κλαίγεται για να πληρώνονται οι παπάδες της από το κράτος σαν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Δυο είναι οι τρόποι που τα άλλα κράτη έχουν λύσει αυτό το θέμα.α)το κράτος δεν ανακατεύεται καθόλου. Οι πιστοί κάθε ενορίας αναλαμβάνουν οι ίδιοι να μισθοδοτουν τους παπάδες τους. Β) το κράτος απλά διευκολύνει το έργο των εκκλησιών. Όποιος φορολογούμενος θέλει τσεκαρει ένα τετραγωνάκι στην φορολογική του δήλωση και το κράτος κάνει κράτηση κάποιων χρημάτων.τα οποία τα αποδίδει στην εκκλησία που θα επιλέξει ο φορολογούμενος. Έτσι λύνονται τα προβληματα, απλά,δίκαια δημοκρατικά και χριστιανικά. Αυτό που κάνουν οι παπάδες είναι ακόμα μια απόδειξη ότι η ορθόδοξη εκκλησία δεν έχει καμία σχέση με τον Ιησού Χριστό και την δικαιοσύνη της Αγίας Γραφής.

  2. avatar @Μεσαιωνας

   Η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού στην Ελλάδα είναι Ορθόδοξοι, η ελληνική σημαία έχει πάνω της τον χριστιανικο σταυρό. Η Ελλάδα ιδρύθηκε ως Ορθόδοξο κράτος από τους ήρωες του 1821 και έτσι θα μείνει. Ξυδακι στους απανταχού αριστερούς.

   1. avatar 667

    Δηλαδή..\"ιερή\" μαυρίλα.

 12. avatar Αλλος

  Η χώρα πάντα ηταν τσιφλίκι των παπάδων,γιατί πρέπει ν αλλάξει τώρα;

  1. avatar @αλλοπρόσαλλο όνομα και νούμερο

   Τέτοιες κομμουνιστικές προπαγάνδες έλεγαν το 1920, τη συχνότητα και κακοήθεια των οποίων, ως τρόπο συστηματικής προπαγάνδας, μιμήθηκαν αργότερα ο Γκέμπελς και ο Χίτλερ...

   1. avatar Αλλος

    Προφανώς εισαι επαγγελματίας της θρησκείας και πρέπει να προωθήσεις το \"ιερό\"εμπόρευμα το οποίο είναι μαϊμού.
    Η είσαι πελάτης μαϊμού \"ιερού\"προϊόντος.

    1. avatar Στα χνάρια του ΓΚΕΜΠΕΛΣ και του ΜΠΕΡΙΑ

     Συκοφάντησε, συκοφάντησε, όλο και κάτι θα μείνει.....ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ;

    2. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

     Γεια σου . Βλέπω ότι ενώ μιλάς σωστά και λογικά τις περισσότερες φορές σου επιτίθενται διάφοροι θρησκευόμενοι με άσχημο τρόπο, άνθρωποι που πρέπει να προέρχονται από την ορθόδοξη εκκλησία, οι οποίοι είτε βρίζουν εσένα και όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους, είτε ειρωνεύονται, είτε σε προσβάλουν. Ήθελα να σου πω ότι άνθρωποι που μιλάνε άσχημα για κάποιον δεν είναι μαθητές του Ιησού Χριστού ούτε τον αντιπροσωπεύουν. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν θρησκεία αλλά όχι Ιησού Χριστό στην καρδιά τους. Έχουν φανατισμό και μίσος για τους άλλους ανθρώπους αλλά δεν έχουν ποτέ την αγάπη, την καλοσύνη, το έλεος και την δικαιοσύνη που ζήτησε ο Ιησούς Χριστός από τους αληθινούς μαθητές του. Οι άνθρωποι ακολουθούν με φανατισμό της θρησκεία της χώρας στην οποία έτυχε να γεννηθούν αλλά δεν γνωρίζουν τον Λόγο του Θεού, την Αγία Γραφή , ούτε έχουν λάβει την δωρεά του Αγίου Πνεύματος για να ζουν μια πνευματική και άγια ζωή. Έτσι θα ήθελα να σε προτρέψω να μην σκανδαλιστείς από αυτούς και να μελετήσεις ο ίδιος τα Λόγια του Ιησού Χριστού, την Καινή Διαθήκη , για να μάθεις την αλήθεια από πρώτο χέρι.

    3. avatar ….ο αθεΐσμός πέθανε καϋμένο…που ζεις ακόμα;….

     Άντε τρέχα για Β.Κορέα να δεις αυτό που ζητάς!...Κι έλα μετά να μας πεις τα κάλαντα!...

     1. avatar ο αθεΐσμός πέθανε

      η αφέλεια ζεί και βασιλευει.

     2. avatar Εκεί, εκεί στην Β.Κορέα να πας πανέξυπνε!

      Όπου δεν υπάρχει αφέλεια. Γιατί είσαι εδώ ακόμα;.Σου αρέσει πιο πολύ ε;

     3. avatar Εκτός από

      \"πιστός\" τι αλλα προσόντα διαθέτεις που σε κάνουν καλύτερο από τούς απιστους;
      Πιστός, σημαίνει αυτομάτως οτι είσαι καλός ανθρωπος,και το αντίθετο φυσικά;

 13. avatar Ονομα

  Δεν υπάρχει τίποτε πιο σημαντικό για τον ηγεμόνα από το να φαίνεται ότι είναι θρήσκος.

  Νικολό Μακιαβέλι

  1. avatar Ακόμα δεν άκουσα

   Έναν προτεστάντη ή άθεο που αγωνίστηκε για την ελευθερία της Ελλάδας.Τι έγινε λαλίστατα τρολάκια; Ούτε ένας ήρωας;Σας τελείωσαν οι ...δοσίλογοι στη Σοβ.Ενωση και στις δυτικές χώρες; _______μόνο προπαγάνδα; ...μιλάτε κι από πάνω...
   .

 14. avatar Αριστερός

  Ο βουλευτής αυτός είναι από τον νομό Ροδόπης στον οποίοι στις εκλογές του 2015 δεν είχε εκλεγεί ούτε ένας χριστιανός βουλευτής (και οι τρεις βουλευτές που εξελέγησαν ήταν μουσουλμάνοι). Οι Θρακιώτες χριστιανοι βλέπουν την Ορθοδοξία ως στοιχείο του ελληνισμού λόγω του ότι ζούνε δίπλα σε μουσουλμάνους που αισθάνονται Τούρκοι.Αλλά θα ήθελα να πω πως και η Υποσαχάρια Αφρική έχει χριστιανικη πλειοψηφία (το 63% των κατοίκων της είναι χριστιανοί: https://www.pewforum.org/2011/12/19/global-christianity-exec/ ) και οι Φιλλιπινες και η Καραϊβική και η Ανατολικη Ευρώπη και άλλα υποανάπτυκτα κράτη.Μήπως θέλει ο Στυλιανιδης και η ΝΔ να μοιάσει σε αυτούς;

  1. avatar Αριστερέ,

   Σίγουρα δεν θα μοιάσουμε στον αριστερό μεσαίωνα τον οποίο έφτυσαν κι ακόμα τον φτύνουν 30 χρόνια μετά όσοι τον δοκίμασαν. Ο κόσμος προχωράει. Και ξαναφτιάχνει τις γκρεμισμένες εκκλησίες και πιστεύει πιο δυνατά.

   1. avatar Ναι, αμέ

    γι\' αυτό μειώνεται η επίδραση των θρησκειών κάθε χρόνο και περισσότερο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει