Ζαχαράκη: Θέλουμε να ζούμε τον παλμό της κοινωνίας

«Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον κόσμο και όχι πίσω από κλειστές πόρτες»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
6:23
14/09/2019
Ζαχαράκη: Θέλουμε να ζούμε τον παλμό της κοινωνίας
1
loading

«Είμαστε κοντά, είμαστε εδώ κοντά στον κόσμο, να μας πει και την πρώτη του αντίδραση, από αυτά τα οποία ζει στους δύο πρώτους μήνες του βίου αυτής της κυβέρνησης, να ακούσουμε ίσως και κάποια πρώτα παράπονα, αλλά σίγουρα και κάποιες εντυπώσεις, για τον βίο της κυβέρνησης». Αυτά τόνισε χθες το βράδυ η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, προσερχόμενη στο χώρο της εκδήλωσης στα Τρίκαλα, όπου πραγματοποιήθηκε η βραδιά συνάντησης και επικοινωνίας που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ της ΝΔ Τρικάλων. Η ίδια πρόσθεσε στη συνέχεια πως «θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον κόσμο και όχι πίσω από κλειστές πόρτες, γιατί θέλουμε να ζούμε τον παλμό της κοινωνίας».

Μιλώντας για τις πρώτες μέρες στο υπουργείο, τόνισε πως «ήταν γεμάτες αρμοδιότητες, πάρα πολλές εκκρεμότητες οι οποίες έπρεπε να επιλυθούν», για να προσθέσει:

«Ξέρετε πολύ καλά ότι πρώτη μέριμνα ήταν να γίνει μια ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς. Έχω μιλήσει με τις τοπικές διευθύνσεις εκπαίδευσης εδώ, με πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια, έχω ήδη αποτυπώσει μια καλή εικόνα για την πρωτοβάθμια. Οτιδήποτε αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζετε στην δευτεροβάθμια, στα παιδιά σας δηλαδή, στο γυμνάσιο, στο λύκειο, καταγράφουμε εκ νέου τα κενά και θα επιχειρήσουμε άμεσα, οποιοδήποτε κενό υπάρχει να το συμπληρώσουμε».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Αχαχουχα

    Βαρέθηκα όλους τους πολιτικούς και γενικότερα τους βολεμενους που έχουν αρμεξει όλους εμάς που περνούμε 3 & 60 και δεν λαμβάνουμε κανένα επίδομα που δεν είμαστε αλλοδαποί να μας προσέχουν οι Μ Κ Ο. Μου ζητάνε τα παιδιά απλά πράγματα και δεν μπορώ να τους τα παρέχω. Και εννοείται εμείς οι γονείς είμαστε ζωντανοί νεκροί ζούμε μόνο για να δώσουμε τα απολύτως απαραίτητα στα παιδιά μας. Έλεος πια δεν μπορώ άλλο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει