Ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βρέθηκε στο στούντιο του Alpha και σχολίασε και τον γάμο του ο οποίος έγινε μία μέρα πριν τις εθνικές εκλογές.

Ο κ. Μπογδάνος ανέφερε ότι «ήταν κάτι προγραμματισμένο εδώ και πολλούς μήνες και δεν θα παρεκκλίναμε από το πρόγραμμά μας επειδή ο Αλέξης Τσίπρας ήθελε να κάνουμε εκλογές 7 Ιουλίου».

«Και ναι είμαι κουρασμένος αλλά ο ελληνικός λαός είναι περισσότερο κουρασμένος. Για μένα είναι διπλή χαρά που ελπίζω να γίνει τριπλή.

Η πρώτη είναι η προσωπική χαρά, η δεύτερη η αυτοδυναμία της ΝΔ αν και θα προτιμούσα να μην είχε συμβεί σε ένα περιβάλλον επτακομματικής βουλής ειδικά με τα δύο κόμματα που βρίσκονται στις δεξιές παρυφές της ΝΔ. Η τριπλή χαρά  για μένα θα είναι εάν εκλεγώ προσωπικά.

Αποτελέσματα εκλογών 2019

Εθνικές Εκλογές 2019: Οι πολίτες ψήφισαν την Κυριακή 7 Ιουλίου για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο και το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο αποτέλεσμα της κάλπης και τους σταυρούς που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι.

Ποια πολιτική δύναμη θα αναδειχθεί πρώτη στις βουλευτικές εκλογές 2019; Θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία; Πώς θα διαμορφωθεί η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πόσα κόμματα θα κατορθώσουν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον το 3% των ψήφων για να μπορέσουν να εκλέξουν βουλευτή και να μπουν στη Βουλή;

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το newsbeast.gr -όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια- καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τη ροή των αποτελεσμάτων και τις αντιδράσεις νικητών και ηττημένων!

Δείτε τους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες: τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 2019

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.