Στην περιοχή του Γκύζη περπάτησε για μία ακόμα φορά το μεσημέρι ο Κώστας Μπακογιάννης ολοκληρώνοντας τον κύκλο των καθημερινών επισκέψεων στις 129 γειτονιές της Αθήνας που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο.

Μέχρι και την τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων συνέχισε να συζητά με κατοίκους και εργαζόμενους της πόλης για τα ζητήματα της καθημερινότητας τους, αλλά και για το πρόγραμμα του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά».

Ταυτόχρονα τους κάλεσε να πάνε όλοι μεθαύριο Κυριακή στις κάλπες και με την συμμετοχή τους να πάρουν την τύχη της Αθήνας στα χέρια τους.

«Η μαγεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι ότι σου δίνει την ευκαιρία να είσαι αποτελεσματικός για έναν πολύ απλό λόγο. Γιατί μπορείς να ακούς και να μιλάς με τους ανθρώπους στη γειτονιά τους, στην καθημερινότητά τους. Να ακούς, να βλέπεις και να επιστρέφεις με λύσεις. Και να το κάνεις πολλές φορές. Για ακόμη μία φορά και για πολλές στο μέλλον, στου Γκύζη. Για την πόλη που οι άνθρωποί της γίνονται ομάδα, υπάρχει μόνο μία κατεύθυνση. Ψηλά!» τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης μετά την επίσκεψη στου Γκύζη.