Οξύτατη αντιπαράθεση ξέσπασε στην Βουλή, καθώς Λιάνα Κανέλλη και Χρήστος Παππάς διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με αφορμή την αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής κατά του ΚΚΕ.

Με αφορμή τους εορτασμούς των 100 χρόνων για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων, ο κ. Παππάς τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είχε προσκληθεί επισήμως στην πόλη, κάνοντας λόγο για «αντιδράσεις των εκεί εκπροσώπων των υμνητών του Στάλιν, του ΚΚΕ».

«Καθιστώ υπεύθυνο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για ό,τι μέλλει γενέσθαι στα Γιάννενα», είπε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, ενώ απευθυνόμενος στο ΚΚΕ ανέφερε: «Έχουν τελειώσει μια για πάντα. Η αιματοβαμμένη πορεία του ΚΚΕ θα είναι σκελετός στην ντουλάπα της νεοελληνικής ιστορίας».

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Λιάνας Κανέλλη, η οποία πήρε το λόγο και απάντησε σε έντονο ύφος: «Το ποιος τελείωσε η όχι αφήστε το στο μέλλον. Έρχεστε από πολύ βαθιά στο παρελθόν και μυρίζετε μούχλα. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνει η ιστορία με δημοκρατικές διαδικασίες».