«Θα έχεις εδώ πέρα νεκρούς, σου δίνω τον λόγο μου θα έχεις». Με αυτή τη φράση, ο Ηλίας Κασιδιάρης «προειδοποίησε» αξιωματικό της Αστυνομίας, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για αποφυγή επεισοδίων, κατά την αποψινή παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Ο Η. Κασιδιάρης ακούγεται σε βίντεο να λέει τους αστυνομικούς: «Θα μηνύσω και τους δύο σας για παράβαση καθήκοντος», κατηγορώντας τους πως δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί έτσι εκδήλωση.

«Βλέπουμε απέναντί μας παρακρατικούς με κουκούλες, κράνη. Έχουν προκαλέσει φθορές σε καταστήματα και οχήματα. Δεν τους ενοχλεί κανείς, δεν έχει συλληφθεί κανείς και το μόνο που κάνει η αστυνομία είναι να παρεμποδίζει την εκδήλωση ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος», είπε ο βουλευτής και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και συνέχισε:

«Μιλάμε για παράβαση καθήκοντος και των αστυνομικών αρχών και του υπουργείου Δημόσιας Τάξεως. Είναι απαράδεκτο. Μόνο με τη Χρυσή Αυγή συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Είμαστε το μοναδικό πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα που επιτρέπεται να γίνονται εις βάρος του αντισυγκεντρώσεις επειδή είμαστε η μοναδική πραγματική ελληνική φωνή που λέει την αλήθεια και θα ξεβρωμίσουμε αυτόν τον τόπο».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber