Νέα επίθεση κάνει το Μέγαρο Μαξίμου στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή για το Σκοπιανό.

«Η ΝΔ δεν τολμά ούτε να επαναλάβει τα όσα χυδαία είπε χθες ο κ. Μητσοτάκης περί συναλλαγής, ούτε όμως και να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία. Αυτή ακριβώς είναι η συμπεριφορά που χαρακτηρίζει τους θρασύδειλους», έλεγε χθες σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

«Ο πανικός του Μαξίμου προκαλεί πλέον θυμηδία. Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, γνωρίζουν ήδη από την Κυριακή το βράδυ ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα παραστεί στη Σύνοδο του ΕΛΚ, λόγω του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας» τονίζει το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης απαντώντας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σήμερα η κυβέρνηση επανήλθε και σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρει: «Μετά τις χυδαιότητες που εκστόμισε ο κ. Μητσοτάκης περί συναλλαγής και ενώ αποφεύγει να πει ποιοι Ευρωπαίοι ηγέτες συμμετείχαν σε αυτήν με τον Πρωθυπουργό, δεν τόλμησε να πάει στην προσύνοδο του ΕΛΚ που είναι σήμερα, με πρόσχημα το Συνέδριο της ΝΔ που είναι αύριο!

Η αλήθεια είναι πως με την ακροδεξιά ρητορική επιβεβαιώνει αυτό που είναι γνωστό σε όλους.

Ότι στα μάτια των Ευρωπαίων ηγετών, ακόμη και αυτών του ΕΛΚ, ο κ. Μητσοτάκης είναι πλήρως απαξιωμένος».