Μητσοτάκης: Η διακυβέρνηση Τσίπρα είναι καταστροφική για την ελληνική οικονομία

«Την επόμενη φορά θα επισκεφτώ την Σερβία ως πρωθυπουργός»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22:36
13/11/2018
Μητσοτάκης: Η διακυβέρνηση Τσίπρα είναι καταστροφική για την ελληνική οικονομία
40
loading

Η δημόσια τηλεόραση της Σερβίας (RTS) μετέδωσε σήμερα το βράδυ σε εκπομπή μεγάλης τηλεθέασης συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος επισκέφτηκε τη Σερβία.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ελπίδα ότι ο ελληνικός λαός στις επόμενες εκλογές θα εμπιστευτεί την ΝΔ και ο ίδιος την επόμενη φορά που θα επισκεφτεί την Σερβία θα το κάνει υπό την ιδιότητα του πρωθυπουργού. «Θα έχουμε εκλογές το 2019, προσπαθούμε να χτίσουμε ευρύτερες συναινέσεις και να πείσουμε ανθρώπους που δεν έχουν ψηφίσει ποτέ πριν τη Νέα Δημοκρατία, να μας εμπιστευτούν ώστε να επαναφέρουμε την Ελλάδα στο δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης, να ενδυναμώσουμε τους θεσμούς και να βελτιώσουμε τη δημόσια διοίκηση. Αλλά γνωρίζω καλά ότι ο αγώνας αυτός θα είναι δύσκολος, και όσο και αν είναι ευχάριστο για εμάς να παρακολουθούμε τους αριθμούς των ερευνών, η μάχη αυτή θα είναι σκληρή. Αλλά έχω εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό και πιστεύω ότι την επόμενη φορά που θα επισκεφτώ τη Σερβία η επίσκεψή μου θα είναι με διαφορετική ιδιότητα» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Σχολιάζοντας την κατάσταση της οικονομίας στην Ελλάδα ο αρχηγός της ΝΔ επισήμανε ότι η διακυβέρνηση Τσίπρα είναι καταστροφική για την ελληνική οικονομία. Σημείωσε ότι οι επιδόσεις της κυβέρνησης είναι αξιοθρήνητες και αναφέρθηκε στην πρώτη περίοδο όταν - όπως είπε- έγιναν λανθασμένες επιλογές στην οικονομία που σήμερα πληρώνει ακριβά ο ελληνικός λαός. «Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή έχουμε μια κυβέρνηση που δεν καταλαβαίνει τη σημασία που έχει η στήριξη του ιδιωτικού τομέα και η προσέλκυση επενδύσεων προς όφελος της ανάπτυξης.

Αντί να κάνουμε το περιβάλλον στην Ελλάδα πιο ελκυστικό, μειώνοντας τους φόρους και κάνοντας τη δημόσια διοίκηση πιο αποτελεσματική, η κυβέρνηση περιορίζεται σε μια πολιτική επιλεκτικών παροχών σε όσους θεωρεί εκλογική της πελατεία» επισημαίνει ο κ. Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξήρε την πολιτική που εφαρμόζει ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς στην οικονομία τονίζοντας: «Οι φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις αποδίδουν καρπούς προς όφελος όλων των πολιτών, όχι αποκλειστικά για τους λίγους. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, να αυξηθούν οι μισθοί και να εξασφαλιστεί ότι, ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας, οι νέοι δε θα εγκαταλείπουν τη χώρα για να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου της RTS για την συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Μητσοτάκης αφού κατήγγειλε ως μη εποικοδομητικό τον τρόπο που χειρίστηκε το ονοματολογικό ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε προβληματική την Συμφωνία. «Αναφέρομαι συγκεκριμένα στο συνδυασμό του ονόματος που επελέγη με την αναγνώριση της "μακεδονικής" εθνότητας και "μακεδονικής" γλώσσας. Θεωρούμε αυτόν το συνδυασμό εξαιρετικά προβληματικό: μπορεί να επαναφέρει εθνικιστικές τάσεις, οι οποίες δεν θα πρέπει να είναι μέρος των προσπαθειών για σταθερότητα στα Βαλκάνια. Κάναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μην κυρωθεί αυτή η συμφωνία. Θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος μαζί σας, δε θα υποστηρίξουμε αυτή τη συμφωνία όποτε κι αν η κυβέρνηση τη φέρει στη Βουλή προς ψήφιση» δήλωσε κατηγορηματικά ο κ. Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στην Αλβανία και στις τελευταίες εξελίξεις ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε τραγικό συμβάν τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα και δήλωσε ότι η ΝΔ από την αρχή πιέζει την κυβέρνηση να ζητήσει εξηγήσεις από την Αλβανική πλευρά για το ακριβώς συνέβη. Επέκρινε δε την αλβανική ηγεσία για τον τρόπο που αντιμετώπισε το γεγονός εκτιμώντας ότι προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ένα τραγικό συμβάν για να ενισχύσει εσωτερικά την εικόνα της. Ο αρχηγός της ΝΔ προειδοποίησε τα Τίρανα ότι η μη εποικοδομητική συμπεριφορά της αξιολογείται κατά τη διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. «Η Αλβανία επιδιώκει να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά πρέπει επίσης να αντιληφθεί, ότι η πορεία της προς την Ευρωπαϊκή Ένωση εξαρτάται και από το σεβασμό που δείχνει στην ελληνική μειονότητα της Αλβανίας» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Για την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία ό κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν σε πνεύμα καλής συνεργασίας και ζήτησε η Αλβανία να συμμορφωθεί πλήρως με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς σχετικά με τα δικαιώματα των μειονοτήτων.

Σχετικά με το ζήτημα του Κοσσόβου ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι παραμένει σταθερή η θέση της Ελλάδας να μην αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του και διαβεβαίωσε ότι η στάση αυτή δεν θα αλλάξει και όταν ο ίδιος γίνει πρωθυπουργός. Ταυτόχρονα ενθάρρυνε τον διάλογο και ζήτησε να αποφεύγονται μονομερείς ενέργειες που προκαλούν αρνητικό κλίμα και εντάσεις.

Ο δημοσιογράφος της RTS υπενθύμισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον θετικό ρόλο που είχε ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο χώρο της πρώην Γιουγκοσλαβίας κάτι που συγκίνησε τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. «Ήταν ένας πολύ, πολύ καλός φίλος της Σερβίας και ένας πολιτικός που έπαιξε έναν πολύ εποικοδομητικό ρόλο σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τα Βαλκάνια αλλά επίσης και σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα σας. Γνωρίζω ότι η Σερβία τον μνημονεύει και αυτό μου δίνει μεγάλη προσωπική ικανοποίηση. Εάν εκλεγώ πρωθυπουργός, σκοπεύω να ενδυναμώσω περαιτέρω τη σχέση Ελλάδας- Σερβίας την οποία θεωρώ στρατηγικής σημασίας για τη σταθερότητα των Βαλκανίων» σημείωσε ο αρχηγός της ΝΔ.

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου ότι είναι απόγονος και ενός άλλου μεγάλου πολιτικού του Ελευθερίου Βενιζέλου ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «ήταν ο πιο σημαντικός πολιτικός του 20ου αιώνα. Ήταν οραματιστής, ήταν ένας γενναίος άνθρωπος, που ήξερε πότε να αναλάβει δράση» Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι σήμερα οι προκλήσεις για τους πολιτικούς είναι διαφορετικής φύσης. Επισήμανε ότι ο ίδιος θα προσπαθήσει να συνεισφέρει στην ενδυνάμωση της ελληνοσερβικής φιλίας και συνεργασίας. «Θα ήθελα να λειτουργήσω ως καταλύτης για την ενδυνάμωση της πολιτικής προοπτικής και της δυνατότητας της Σερβίας να προσεγγίσει την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Σερβία μπορεί πάντα να βασίζεται στην Ελλάδα και επίσης μπορεί πάντα να βασίζεται σε εμένα προσωπικά για να βοηθήσω τη χώρα στο δύσκολο μονοπάτι προς την Ευρωπαϊκή Ένωση» επισημαίνει στην συνέντευξή του στην δημόσια τηλεόραση της Σερβίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

40
σχόλια
 1. avatar Super aris

  Οντως φιλέ Lχι για να τελειώσουμε το παράδειγμα σου έχει ενα θέμα μου αρέσει που βάζεις μετα απο Λιγα χρόνια μαθαίνει. τα 30 χρόνια σου φαίνονται λιγα!!! δηλαδή? οκ. δυο δρόμους έχει το θέμα η ο έλληνας ηταν ηλίθιος η συνέχιζε την ίδια επιλογή για τους δικούς του προφανείς λόγους και επειδή η συμπάθεια σου ο Τσίπρας με αυτους κυβερνάει δεν γούσταρω να μου το παιζουν όλοι αυτοι το νεο και το αφθαρτο και να ακούω ολους αυτους να κανουν τις παρθένες και να μου το παιζουν Σύριζα τώρα σαν να μην ήξεραν τίποτα, αν εσύ το δέχεσαι δικαίωμα σου.

 2. avatar Super aris

  Lxi μη μου λες δικαιολογίες για κοκαλακια!!για να εξηγούμε τις επιλογές μας! σου είπα απο το 1981εως το 2012 ΠΑΣΟΚ 23 χρόνια και ΝΔ 8 τα κόμματα αυτά ψηφίζονταν και δεν υπαρχουν δικαιολογιες λες και γίνανε εκλογές στην Ελλάδα πρωτη φορά το 2015 ο καθένας να κανει την αυτοκριτική του και όχι επειδή σχεδόν όλο το ΠΑΣΟΚ σχεδόν πήγε στο Σύριζα και κάποιοι δήθεν δεξιοί επίσης αρνουμαστε τις επιλογές μας και μιλάμε για κλεφτοκομματα. ?κομμα που κυβερναγε επι 23 χρόνια δεν πείθει κανεναν οτι ο λαος δεν ήξερε απλα ηταν πολλοί βολεμενοι και δεν έτρεχε καστανό!! σου είπα με ποιους κυβερνάει ο Τσίπρας και μου λες για τον Τατσόπουλο!! βουλευτής του Τσίπρα ητανε και αυτός αλλά τοτε δεν λέγαμε τίποτα ! για αυτους που σου ανεφερα δεν έκανες σχόλιο τώρα είναι με το Σύριζα ξεχνάμε το κλεφτοπασοκ? όσο για το αν κλεβουν η παίρνουν Μίζες μόνοι τους τσακώνονται στο υπουργικό συμβούλιο φαντάζομαι καταλαβαίνεις αλλά όλα στην ωρα τους

  1. avatar Lxi

   Aρειανε δεν εχει νοημα να κανουμε μια ανταλλαγη αποψεων, οταν δεν μπορεις κατα την γνωμη μου να καταλαβεις απλα πραγματα, δλδ το πως τα δυο κλεφτοκομματα απο 85% εφτασαν να μη παιρνουν τωρα μαζι ουτε και 30%.
   Η απαντηση ειναι μια, οτι δλδ τους καταλαβαμε επιτελους και τους σιχαθηκαμε!. Αλλα ας κανω μια τελευταια παντως προσπαθεια μηπως μπας και καταλαβεις και εσυ κατι !.
   Ας υποθεσουμε οτι εχεις εσυ μια οικογενεια με δυο παιδακια και ενα μισθο 2 χιλ€ και η γυναικα σου μετα απο λιγα χρονια πληροφορειται οτι της λες ψεματα και οτι εχεις μια σχεση και με μια αλλη γυναικα που εχει δυο παιδια και αυτη, ενω ο μισθος σου ειναι 6 χιλ€ και οχι 2 χιλ και τα περισσοτερα απο αυτα τα διδεις στη νεα σου σχεση. Φυσικο ειναι οτι τοτε η γυναικα σου να σε εγκαταλειψει και βρισκει αλλον αντρα πιο σωστο για να μεγαλωσει και τα παιδια της.Καταλαβες?Μπα!!
   Εσυ μου θυμιζεις εντονα ,το εχω ξαναγραψει και για αλλο ενα εθνίκι, καποιες γυναικες με το αρχαιοτερο επαγγελμα, που το βραδυ διδουν ολες τις εισπραξεις στους προστατες τους και εκεινοι τις δερνουν , αλλα αυτες φωναζουν “χτυπα με κι ´αλλο αγαπη μου γιατι μ´αρεσει”.!! Τελος για τον Τσατσοπουλο που γραφεις, ενας αστεισμος ηταν, που μαζεψε ο Κυριακος τον καταλληλο ανθρωπο στο καταλληλο κλεφτοκομμα που του αναλογει, αφου ειναι αυτος που δηλωσε απ´οσα διαβασα οτι ο γερος του Μωριά ηταν gay, ενω αυτος εχει κανονισει “τις μισες γυναικες της Αθηνας” και σκεφτεται ο Κυριακος εαν βγει βουλευτης, να τον στειλει και προς Β.Ελλαδα.

   1. avatar Σασενκα .

    Καλα τον εκανες τωρα το καρντασι τον πατριωτη μου αλοιφη ,που λεει και ο γυιος μου, αλλα αυτος ομως ειναι παοκτζης.

 3. avatar Super aris

  Φιλέ Lxi δεν μου απαντας γιατί έπαιρναν τα κόμματα αυτά 85%? Kαι ποτε το κατάλαβε ο λαος το2012? το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησε 20 χρόνια φιλέ αυτό κάτι σημαίνει όλοι ηταν βολεμενοι και δεν τους ένοιαζε τίποτε και μην μου λες για τον Τσίπρα , με τον πολακη τον σπιρτζη τον κουρουπλη τον καμμένο και αλλους τόσους απο τα κλεφτοκομματα που λες κυβερνάει και το παιζει δήθεν ηθικός ένας τυχοδιώκτης είναι και τίποτα άλλο και η παροιμία που λέει ο λύκος στην αναμπουμπουλα χαίρεται είναι σοφή στην κρίση δυο κόμματα χάρηκαν ο Σύριζα και η χα . θυμήσου όταν πέσουν τι σκάνδαλα έχουν να βγουν και τοτε θα δεις πραγματα που δεν θα τα πιστευεις

  1. avatar Lxi

   Σου απηντησα Αρειανέ , αλλα μαλλον δεν θα καταλαβες το τι σου εγραψα, για το κοκκαλακι που αρπαζαμε και εμεις, οταν μας το πεταγαν για να μην γαυγιζουμε.!!
   Τωρα αυτα που λες οτι κλεβουν και οι Συριζαιοι ελπιζω να κανεις λαθος, γιατι εαν αληθευει “αλλοιμονο στους νεους”που ελεγαν και σε ενα εργο με τον Δημητρη Χορν, γιατι τοτε δεν θα μπορει να υπαρξει ουδεμια σωτηρια γι ´ αυτή την χωρα. !! Παντως εαν οντως ξερεις κάποιους απο τον Συριζα που τα αρπαζουν, ιδου η Ροδος και εγω μαζι σου για να τους πηδ....με , οπως κανει και ο δικος σας πλεον Τατσοπουλος . !! Ομως εαν δεν εχεις στοιχεια θα σε παρακαλεσω να κλεισεις τωρα τον ανεμιστηρα σου , μιας και το νικ που χρησιμοποιεις , αν και εγω ειμαι βαζελος ,παραπεμπει σε σοβαρα κατα το πλειστον ατομα. !!

   1. avatar Aννα Μ.

    ?Τα παντα ολα?ΛΧΙ ??

 4. avatar ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΉ ΑΠΟ

  ΤΗΝ ΔΙΚΉ ΣΟΥ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ, ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΌΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΞΈΧΝΑΣ ΑΥΤΟ ΈΤΣΙ?? ΑΠΌ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΊΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΈΧΕΙ?? ΕΊΠΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΆΣΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΎ ΕΊΣΑΙ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΓΙ\'ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΚΟΥΡΆΖΕΙ ΆΛΛΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ!!

 5. avatar fire40

  Δηλαδη για να καταλαβω, η χωρα καταστρεφεται οικονομικα μονο τα τελευταια 3 χρονια και οχι συνολικα τα τελευταια 40; Η μηπως δεν καταλαβα οτι για να σωθει η χωρα πρεπει σωνει και καλα να ερθει η ΝΔ στα πραγματα; Οπως και να εχει οταν η ΝΔ θα διωξει τα ορφανα του Λαος που την κατατρωγουν οπως το σαρακι και αλλαζουν οριστικα τις ιδρυτικες διακυρηξεις του κομματος μεταλλασσοντας την σε μορφωμα, τοτε θα δει ασπρη μερα. Οποιος εκτρεφει το αυγο του φιδιου πρωτον εκεινον τσιμπαει!

 6. avatar Laser

  Αν βγει ο Κούλης πρωθυπουργός, πάει να πει ότι είμαστε ένας λαός όχι απλά μεγάλης ηλιθιότητας, αλλά και πολλών βραβείων γκίνες.

 7. avatar Kolotoumba

  Απο το 1,5 δις μετρα που ηταν το email Χαρδουβελη στα 20+ δις μέτρα το μνημονιο Τσιπρα.
  Ναι ρε παιδια εχετε δικιο. Σωθηκαμε με τα οικονομικα του Τσιπρα.

 8. avatar Χαχα

  Κατ αρχες τα του οίκου ουκ εν δήμο! Αλλη καραμέλα δεν εχει για να την πιπιλίζει ;

 9. avatar Γιωργος Λεοντιαδης

  κράτα μικρο καλάθι γιατι σε βλεπο για το Δαφνί.

 10. avatar Η Σερβια

  Η Σερβια ειναι παραδοσιακα φιλοςτης Ελλαδος.Η βαλκανικη φιλια και συνεργασια εχει ενδυναμωθει με την πρωτοβουλια να συναντωνται και να συναποφασιζουν οι 4 χωρες (Ελλαδα Ρουμανια Σερβια Βουλγαρια).Στοχος η διευρυνση της συνεργασιας των Βαλκανιων ειναι και η συμφωνια των Πρεσπων με τα Σκοπια.Επισης η ομαλοποιηση των σχεσεων Σερβιας -Κοσσοβου.Δυστυχως ο Κουλης προς χαρη της εσωτερικης καταναλωσης δυναμιτιζει αυτη τη προοπτικη.Μακαρι να ακολουθουσε την πολιτικη του πατρος του.Δυστυχως με τις επιλογες του εκθετει και τον συγχωρεμενο πατερα του.Μ αυτους τους μικροπολιτικους υπολογισμους που κανει,ο λαος δεν θα του επιτρεψει να κυβερνησει την Ελλαδα δεομενου οτι εχει διασπασει και την ενοτητα των ψηφοφορων της ΝΔ .

 11. avatar Lχi

  Εμείς όλα τα συριζοτρολλλάκια ορκιζόμαστε
  στο Θεό μας καρανίκα Κατσαμπλια
  να δώσουμε μάχη ΕΚΛΟΓΙΚΉ για τον
  Μεγάλο μας τσίρκο αρχηγό Τσιπραντρέα
  Τον Διοριστή...

  1. avatar Καλυτερα?παρά τον Μητσο?Τάκη

   Εμεις οι Χανιωτοπουλες στηριζουμε την Αγια ημων Δυναστεια για να συνεχισει το θεαρεστο εργο της.
   Κυριακο , προχωρα σε θελει ολη η χωρα και τα νησια Keyman. !!

   1. avatar Παρθενα γεροντοκορη

    Κρητικιά ? παρθενα και καποιας ηλικιας ειμαι. Τωρα που ο Κυριακος επιτελους εφερε στο κομμα μας τον´μισή Αθήνα ´ , εχουμε και εμεις την ελπιδα και εδω ?? στην μεγαλονησο να δουμε μια ασπρη μερα , αφου ο Κυριακουλης μας θα τον στειλει και καταδώ..

  2. avatar Μ59

   Ο Καρανίκας σε πείραξε φυτό , το ότι καταστράφηκε η χώρα από την ρεμούλα και την διαφθορά επί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και νταβατζίδων εργολάβων και δημαρχέων απατεώνων δεν σε πειράζει!!!
   Όσο για τους διορισμούς, την επόμενη φορα που θα νοσηλευτείς σε δημόσιο νοσοκομείο ,σου αξίζει μία θέση στο ράντζο!!!!

   1. avatar Γι’αυτό Ιδιωτικοποιήση

    Τα νοσοκομεία Κρατικοδίαιτε είναι Κέντρα εξυπηρέτησης
    Αλλοδαπών που πληρώνει ο Φορολογούμενος
    Ενώ ο ίδιος πληρώνει την ιδιωτική νοσηλεία αδρά ?

 12. avatar Κούλη δεν σε βλέπω να ξαναεπισκεφθείς τη Σερβία…

  Κούλης : «Την επόμενη φορά θα επισκεφτώ την Σερβία ως πρωθυπουργός»
  Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες!

  1. avatar Πρέπει

   Κι εσύ Κυριάκο να υποσχεθείς ΔΙΟΡΙΣΜΟΎΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΎΣ.

 13. avatar SCULLYXL5

  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΞΑΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΟΥΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

 14. avatar Super aris

  ρε Lχι και οι άλλοι που τώρα το παίζεται Σύριζα και αριστεροί της πλάκας επειδή μας έχετε πρηξει με τα παλιά κόμματα για πείτε γιατί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έπαιρναν 85% ? μάλλον περναγαμε καλά ε? Σύριζα και Τσίπρας υπηρχαν και παλιά και έπαιρναν 3% γιατί δεν τους υπολόγιζε κανένας με τις μπούρδες που έλεγαν και θα μας πεις για τον μεγαλυτερο απατεώνα που εκμεταλλεύτηκε την κρίση και κάποιους σαν και σένα για να παρει την καρέκλα αυτος και το υπολοιπο τσίρκο ο go back m merkel και ο φονιάδες των λαών αμερικανοι που γλύφει εκεί που εφτυνε για να κρατήσει την καρέκλα άντε ριξτε κάνα χορό στο σύνταγμα ο χρονος τελειώνει σανοφαγοι

  1. avatar Lxi

   Πρωτα Αρειανε και μαλλον Σαλονικιε δεν ειμαι Συριζαιος, αλλα υποστηρικτης του Τσιπρα χωρις ομως μεχρι τωρα και να τον εχω ψηφισει. Ο Ελληνικος λαος οταν καταλαβε ποιοι τον οδηγησαν στην χρεοκοπια και στα μνημονια χρεωνοντας τις επομενες γεννες με τα ασυλληπτα ποσα, που τα εχω γραψει πιο κατω και μην επαναλαμβανω, γυρισε οριστικα πιστευω την πλατη στα δυο κλεφτοκομματα και εμειναν καποια ανοητα εθνικια ,μαζι με λιγους διαπλεκομενους να τους στηριζουν. Και τους χαρακτηριζω φιλε ανοητους αφου δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ολο το παιχνιδι που οδηγησε τη χωρα στην πτωχευση , παιχτηκε τα τελευταια 20 χρονια απο 200- 250 περιπου πολιτικους του Πασοκ και της Νδ , οχι παντως απο ολους και απο 2000 περιπου επιχειρηματικες οικογενειες , προμηθευτες του Δημοσιου, ανωτερα και μεσαια κρατικα στελεχη ,Δημαρχους κτλ που ολοι πλεον τους γνωριζουμε. Βεβαια πεταγαν και κανενα κοκκαλακι και σε αρκετους απο εμας , για να μην εχουν και πολλες αντιδρασεις.. Γιατι δεν ισχυει το ολοι μαζι τα φαγαμε, αφου ουτε ο δασκαλος και ο παπας και ο εργατης γης στο χωριο σου τα εφαγε, ουτε και ο υπαλληλακος και ο ψιλικατζης και ο οδοκαθαριστης στην γειτονια μου..Αλλα σιγουρα τα ετρωγαν αυτοι που γεμιζαν τις λιστες και τα paradises και εφτιαχναν Βολταιρους και 20-30 πολυτελη ακινητα η καθε οικογενεια.Αυτοι λοιπον τα ετρωγαν και για αυτους πρεπει να βρει τροπο ο Τσιπρας να πληρωσουν και να γυρισουν πισω αυτα που αρπαξαν.Τωρα σου βαζω δυσκολα φιλε να καταλαβεις αλλα τουλαχιστον προσπαθησε .Λογω χωρου σταματ

   1. avatar Γι’αυτό Ιδιωτικοποιήση

    Εγώ είμαι καραμελικός& κάποιος τσίριζα
    ψαγμένος σύριζα κοπριά ????

   2. avatar RIP /φαληρο

    Καλα τα λες και ετσι ακριβως ειναι φιλε μου για την διαπλοκη και τα λαμογια- πολιτικους , αλλα με συγχωρεις, μου φαινεται οτι μαλλον μας δουλευεις οτι εισαι συνταξιουχος και με εγγονια. Πιστευω οτι και το ´νικ´ που τωρα χρησιμοποιεις, θα πρεπει να το αλλαξεις και απο lxi που το εχεις , να το κανεις «che» !. Σιγουρα το πιανεις εσυ το υπονοουμενο.

 15. avatar 33

  έλα και εσύ να μας ρίξεις ένα %$#^%&$ ............ και να πας στο καλό

 16. avatar ΚΑΠ

  Πουλάει αυτος φούμαρα αγοράζουν κ αυτοι ομως που θα τον ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές. Και εννοειται οι ίδιοι θα ειναι μετα που θα τον κράζουνε λες και δε το περίμεναν.

 17. avatar PANKO

  Άντε να γίνει πρωθυπουργός...να ξαναρχίσουν να φουσκώνουν οι λογαριασμοί στα \"πάναμα πέιπερς\"...

  1. avatar Jefferson

   Ποιός ήταν από αυτούς ήταν \"πάναμα πέιπερς\";
   Δεν ξέρεις αλλά πετάς μια μπουρδα κατά την προσφιλή διδαχή της Κουμουνδούρου
   Α.... και η ΑΥΓΗ έχει Off Shore αλλά εκεί μούγκα ε;

 18. avatar ΠΑΛΛΑΣ

  Χαχαχαχαχα Α ρε ΚΥΡΙΑΚΟ απαιχτε.Γιατι τους δινεις τοσο πονο.Ασ τους για λιγο ακομα να χαρουν την εξουσια.Ουτος η αλλως το τερματισαν.

  1. avatar @pallas

   Πολυ καλο.
   Δεν κανει ομως να τον δουλευουμε τοσο πολυ , γιατι θα αρχησουν να θυμωνουν οι φιλελεδες

 19. avatar PanosGianaros

  Μετά την προσχώρηση Τατσόπουλου στην Νέα Δημοκρατία , , , το ταξίδι του πρωθυπουργού ΚΟΥΛΗ στην Σερβία αναβάλλεται επ αόριστον . . !
  Οι Σέρβοι παίρνουν \' \' \' προφυλακτικά \' \' μέτρα . . !

 20. avatar η μιζα

  πεστα Κυριακουλη μας.....πες παλι για την ανομια στα πανεπιστημια...πες οτι οταν θα εχουμε ιδιωτικα πανεπιστημια θα φυγει η ανομια ...οσο μεγαλη ΘΑ ειναι η μιζα, τοσο μεγαλη ΕΙΝΑΙ η ανομια σημερα!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει