Πρέπει να αναζητηθούν και να τιμωρηθούν, όπως προβλέπουν οι νόμοι της ελληνικής πολιτείας, «οι ηθικοί αυτουργοί, οι συνεργοί και οι εγκέφαλοι των ρατσιστικών κρουσμάτων βίας, που επιχειρούν να ακυρώσουν κάθε προσπάθεια βελτίωσης της κατάστασης με τις ενέργειες τους», δήλωσε ο εισηγητής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη Κώστας Τριαντάφυλλος, αναφερόμενος στη δολοφονία του Ιρακινού μετανάστη.

«Το κέντρο της Αθήνας για να αλλάξει, χρειάζεται να του δώσουμε «ζωή», όχι να αφαιρούνται «ζωές». Να εξαλείψουμε το έγκλημα, όχι να το αφήσουμε να αυξηθεί», ανέφερε.

Ο κ. Τριαντάφυλλος τόνισε ότι «οι δολοφόνοι κι οι εγκληματίες, πρέπει να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν παραδειγματικά για τις πράξεις τους», υπογραμμίζοντας πως «μόνο με την εμπέδωση ενός κλίματος ασφάλειας για όλους τους κατοίκους των Αθηνών και την εφαρμογή του νόμου έναντι όλων, μπορούμε να ξεπεράσουμε την γκετοποίηση και την εγκληματικότητα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.