«Κάνω έκκληση στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ούτε εδώ στην Αθήνα, ούτε στο Βορρά, ή οπουδήποτε αλλού, να κινηθεί η οποιαδήποτε διαδικασία εναντίον υποψηφίου Δημάρχου μέχρι τις 7 Νοεμβρίου. Είναι δύο μήνες. Η οποιαδήποτε διαδικασία κινηθεί, θα είναι εκ του πονηρού», δήλωσε με ιδιαίτερο νόημα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

«Και να καταλάβουν καλά οι συναγωνιστές της Νέας Δημοκρατίας, ότι το «είδος Σανιδά» έχει περάσει ανεπιστρεπτί και ζημιώνουν και τους θεσμούς και τη σοβαρότητα της πολιτικής όταν δημιουργούνται τέτοια μισόλογα», πρόσθεσε.

Μόλις τρεις ώρες μετά την έκκληση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ προς την Δικαιοσύνη, η από ημερών φημολογία που διακινούσαν τα ΜΜΕ, σύμφωνα με την οποία αναμενόταν αναίρεση της αθωωτικής απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τον κ. Πέτρο Μαντούβαλο, επιβεβαιώθηκε με την αναίρεση που όντως κατέθεσε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ι. Τέντες.

«Η Ν.Δ εξέθεσε ανεπανόρθωτα την επιλογή της στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Τον κ. Τέντε», τόνισε το ΛΑ.Ο.Σ.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ., Πέτρος Μαντούβαλος κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά με τη θερμή στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ.