Θεοχαρόπουλος: Η ΔΗΜΑΡ παραμένει σταθερή στην υπεύθυνη στάση επίλυσης αυτού του χρόνιου ζητήματος

Εγκρίθηκε η εισήγηση του προέδρου στην ΚΕ της ΔΗΜΑΡ για το ονοματολογικό


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23:07
17/06/2018
Θεοχαρόπουλος: Η ΔΗΜΑΡ παραμένει σταθερή στην υπεύθυνη στάση επίλυσης αυτού του χρόνιου ζητήματος
1
loading

Εγκρίθηκε από την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ η εισήγηση του προέδρου του κόμματος Θανάση Θεοχαρόπουλου για τις πολιτικές εξελίξεις, όπως τη συμφωνία στο ονοματολογικό.

Όπως είχε αναφέρει στην εισήγησή του ο κ. Θεοχαρόπουλος, «η ΔΗΜΑΡ παραμένει σταθερή στην υπεύθυνη στάση επίλυσης αυτού του χρόνιου ζητήματος, τις ευρωπαϊκές εξελίξεις και την ανάγκη προώθησης της ευρωπαϊκής ενοποίησης, την αδιέξοδη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, την ανάγκη εθνικής συνεννόησης και επιμονής στην πολιτική αυτονομία του Κινήματος Αλλαγής, όχι μόνο απέναντι στις κυβερνητικές πολιτικές, αλλά και στον τρόπο που ασκεί αντιπολίτευση η ΝΔ, η οποία παραμένει βαθιά συντηρητική δύναμη και το αποδεικνύει καθημερινά στο Μακεδονικό, στα ανθρώπινα δικαιώματα στα εργασιακά κ.ά.».

Όσον αφορά ειδικά στο Κίνημα Αλλαγής, στην απόφαση μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι οι συλλογικές διαδικασίες μαζί με ένα καινοτόμο πρόγραμμα, με ένα σύγχρονο και όχι παρωχημένο πολιτικό λόγο μακριά από το νεοσυντηρητισμό και με ρηξικέλευθες προοδευτικές θέσεις είναι τα στοιχεία που θα εκπέμψουν το στίγμα που θα κάνει διακριτό και πραγματικά νέο τον φορέα.

«Το Κίνημα Αλλαγής οφείλει να σταθεί σθεναρά απέναντι στη μισαλλοδοξία, απέναντι στο πολωτικό διχαστικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα» σημειώνεται. Σύμφωνα με την απόφαση, η ενότητα και ο πλουραλισμός είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία του εγχειρήματος και «η ΔΗΜΑΡ όπως συνέβαλε αποφασιστικά στη συσπείρωση στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, έτσι και τώρα θα προσπαθήσει να προστατεύσει τη συνοχή του Κινήματος Αλλαγής».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar SER 30

    «Το Κίνημα Αλλαγής οφείλει να σταθεί σθεναρά απέναντι στη μισαλλοδοξία, απέναντι στο πολωτικό διχαστικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα» σημειώνεται. Σύμφωνα με την απόφαση, η ενότητα και ο πλουραλισμός είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία του εγχειρήματος και «η ΔΗΜΑΡ όπως συνέβαλε αποφασιστικά στη συσπείρωση στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, έτσι και τώρα θα προσπαθήσει να προστατεύσει τη συνοχή του Κινήματος Αλλαγής».ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΙΝΙΜΑΤΟΣ . ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟΙ ΓΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΣΤΕ ''ΕΝΑ '' ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΑ 1 0 0 ΑΤΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΥΠΟΑΠΟΚΟΜΜΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ / ΘΕΣΕΙΣ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ? ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΩΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΥΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ''ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ '' . ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΜΟ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΗΔΙ ΑΛΑΝΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ . ΟΠΟΥ ΛΑΛΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΚΚΟΡΟΙ ΧΕΣΤΑ ΚΙ ΑΣΤΑ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει