Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, στη σημερινή του ομιλία στη Βουλή με αφορμή το άρθρο 8 του νομοσχεδίου για την αναδοχή των παιδιών, χαρακτηρίζοντάς τον «μη φυσιολογικό» και το νομοθέτημα «μη φυσιολογικό και παρά φύσιν».

Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει εθνομηδενιστικά νομοθετήματα. Μιλάμε για την ύστατη παρακμή, την οριστική διάλυση των πάντων, τον απόλυτο εκφυλισμό. Σύμφωνα με την ετοιμολογία της λέξης, “φυσιολογικό” είναι ό,τι εξελίσσεται σύμφωνα με τη φύση, στη φύση δυνατότητα αναπαραγωγής έχουν τα ετερόφυλα άτομα.

Αν εσείς σήμερα νομοθετείτε να υιοθετούν παιδιά τα ομόφυλα άτομα, είστε μη φυσιολογικοί, αυτό το νομοθέτημα είναι μη φυσιολογικό και παρά φύσιν. Στόχος είναι η διάλυση της οικογένειας που είναι το βασικό κύτταρο του εθνικού κράτους.

Συμπλήρωσε πως στον ΣΥΡΙΖΑ «ζουν σε έναν κόσμο που όλα είναι ροζ και δεν υπάρχουν φύλα. Και τα παιδιά πηγαίνουν μόνο στο αμερικανικό κολέγιο. Ζούμε σε έναν κόσμο πραγματικό όπου όταν θα έρθει η ώρα τον βαθμών θα ρωτήσουν αυτό το παιδάκι οι υπόλοιπες μαμάδες “ποιος θα έρθει να πάρει τους βαθμούς;” και εκείνο θα απαντήσει ο Λάκης. Μόνο που ο Λάκης θα είναι ένας καράφλας».