Εκεχειρία και χαμηλούς τόνους μέχρι την Μ. Πέμπτη που θα διαλυθεί πιθανότατα η Βουλή ζητά το Μαξίμου από τα δύο μεγάλα κόμματα.

«Ας κάνουν υπομονή λίγες μέρες» λέγεται χαρακτηριστικά ειδικά μετά τους υψηλούς τόνους των τελευταίων ημερών και την χθεσινή μίνι κυβερνητική κρίση μετά την απόφαση Μπαμπινιώτη.

Παράλληλα το Μαξίμου σπεύδει να διαψεύσει τα σενάρια που θέλουν τον Λ. Παπαδήμο να επιθυμεί την παραμονή του στην πολιτική τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Παπαδήμος ανέλαβε να φέρει σε πέρας συγκεκριμένο έργο με συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα και αυτό θα πράξει».

Συμπληρώνουν δε ότι προέχει το νομοθετικό έργο ειδικά αυτό που απορρέει από τις υποχρεώσεις της δανειακής σύμβασης.

Την Δευτέρα και την Τρίτη ψηφίζεται στη Βουλή, με τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν, το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών για τα ταξί.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη το νομοσχέδιο του υπουργείο Ανάπτυξης για την βελτίωση της επιχειρηματικότητας. Την ερχόμενη Παρασκευή 6 Απριλίου και την Μ. Δευτέρα το νομοσχέδιο του υπουργού Εσωτερικών για την τοπική αυτοδιοίκηση και την Μ. Τρίτη και την Μ. Τετάρτη το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για το ΙΚΑ και τα ασφαλιστικά ταμεία, που θα είναι και το τελευταίο της παρούσας Βουλής, καθώς αμέσως μετά, πιθανότατα Μ. Πέμπτη, θα διαλυθεί και θα προκηρυχθούν εκλογές.