Αποδοκίμασαν τον Κώστα Σημίτη στη Γερμανία

Μερίδα ατόμων ανήρτησε πανό με τη λέξη «SIEMENS»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23:34
23/01/2012
Αποδοκίμασαν τον Κώστα Σημίτη στη Γερμανία
7
loading

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε στη Γερμανία κατά την ομιλία του Κώστα Σημίτη. Ο πρώην πρωθυπουργός ήρθε αντιμέτωπος με μέλη της Ελληνικής Ομάδας του Βερολίνου που ανήρτησαν πλακέτες με τη λέξη «SIEMENS», ενώ εκπρόσωπός τους πήρε τον λόγο και χαρακτήρισε «ιδιαίτερα προβληματικό να προσκαλεί κανείς τον Κώστα Σημίτη για να μας πει πού πρέπει να πάει η Ελλάδα», καθώς, όπως είπε, «έχει ένα μακρύ παρελθόν στο ελληνικό πολιτικό τοπίο και είναι συνυπεύθυνος για την κατάσταση, αφού κατά την διάρκεια της κυβέρνησής του η διαφθορά αυξήθηκε σε απίστευτο βαθμό».

Η εκπρόσωπος της ομάδας αναφέρθηκε στους κυρίους Τσουκάτο και Μαντέλη, αλλά και σε πρώην υπουργό Άμυνας, για τον οποίο η γερμανική δικαιοσύνη θεωρεί ότι έχει επίσης πάρει χρήματα και κάλεσε τον κ. Σημίτη, τον άνθρωπο που «θυσίασε τον ελληνικό λαό» και είναι «ταυτισμένος με την είσοδο της Ελλάδας στην ευρωζώνη, την οποία σήμερα επικρίνει να «αναλάβει τις ευθύνες του και να αποσυρθεί».

Ο κ. Σημίτης αρνήθηκε να σχολιάσει την παρέμβαση, η οποία χειροκροτήθηκε από μέρος του κοινού.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar Nestor

  Το... είπεδο και η ... "πιότητα" του κινέζου, δεν του επέτρεψαν να απαντήσει στην παρέμβαση. Εύγε στη φίλη που του τα "έχωσε".

 2. avatar Tsouxtra

  Υπάρχουν ακόμα ανθρωπάκια που χειροκροτούν αυτό το υποκείμενο ?

 3. avatar laros

  Τζατζικι αδελφια Μενει η σκορδιλα !
  (Τους μυριζεις οπου πανε)

 4. avatar ntinos

  γιαουρτάκια και αυγουλάκια δεν έχουν στην Γερμανία?

 5. avatar nikolaos

  φτου και εγώ πίστευα ότι μόνο εδώ τους περνουμε στο κατόπι ,[...] κουτόχορτο ΤΈΛΟΣ .

 6. avatar Periklis

  Να αγιάσει το στοματάκι σου όποιος και να'σαι που τα έχωσες έτσι όμορφα...

 7. avatar hountalas

  Είναι αυτή ακριβώς η μυωπική αντιμετώπιση που μας έφερε εδώ. Το χρέος, το έλλειμμα, η διαφθορά κλπ. δεν δημιουργήθηκαν μαγικά επί Γιωργου. Δημιουργήθηκαν συστηματικά επί 30+ χρόνια και ο Σημίτης είναι ένας πρωθυπουργός με τις μεγαλύτερες ευθύνες. Έτρωγαν τα δις στα Ολυμπιακά εργά, μας πέταγαν και σε μας μια αυξησούλα/ ρουσφετάκι/ "διευκόλυνση" και λέγαμε όλοι αυτό που λες εσύ τώρα! Υπ'όψην ότι με τα παραπάνω δεν δίνω άφεση αμαρτιών στους τωρινούς. Το αντίθετο μάλιστα...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει