«Δεν υπάρχει τίποτα πιο πατριωτικό από το να φύγει ο φόβος, η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα από την χώρα. Εάν παραταθεί η σημερινή κατάσταση υπάρχει ο κίνδυνος να μετατραπεί σε εθνική κρίση καθώς μαζεύονται τα σύννεφα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου» δήλωσε στη διάρκεια της ομιλίας του κατά την δεύτερη ημέρα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Ραγκούσης επισημαίνοντας την ανάγκη ανατροπής του κλίματος ανασφάλειας που επικρατεί στη χώρα.

Αναφερόμενος στα της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ τάχθηκε αναφανδόν υπέρ της εκλογής ηγεσίας από τη βάση χαρακτηρίζοντας την επιλογή αυτή «αυτονόητη και ενδεδειγμένη πορεία».

Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, και εκ των στενών συνεργατών του κ. Παπανδρέου από το 2004, απάντησε σ΄ όσα στελέχη επιδιώκουν καταγραφή απόψεων με ψηφοφορίες και προεκλογικές εσωκομματικές διαδικασίες: [δεν στέκει ο ισχυρισμός ότι δεν μπορεί σ’ αυτή τη φάση να γίνει προεκλογικού τύπου εκστρατεία. Έχει ήδη αρχίσει από την ώρα που ο Γ. Παπανδρέου παραιτήθηκε από πρωθυπουργός και δεν βλέπω να έχει προκαλέσει κάποιο πρόβλημα» ανέφερε ο κ. Ραγκούσης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.