Σε πολιτική παρέμβαση με φόντο «την επόμενη ημέρα» προχώρησαν σήμερα τρεις κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης, η υπουργός Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος και ο υπουργός Υποδομών Γιάννης Ραγκούσης, που σε κοινό τους άρθρο αφήνουν αιχμές κυρίως εσωκομματικές εναντίον όλων όσοι αντιδρούν στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.

Πάντως, ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από χθες το βράδυ για την πρόθεση των τριών υπουργών και έτσι σήμερα αναρτήθηκε το κείμενο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κίνηση αυτή των τριών υπουργών γίνεται λίγο μετά την προτροπή του πρωθυπουργού, στη διαρκεια των κατ΄ιδίαν συναντήσεων που είχε με μέλη της κυβερνητικής επιτροπής, για μορατόριουμ στις δημόσιες παρεμβάσεις και εμφανίσεις.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε σχεδόν αμέσως από τον αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, που χαρακτήρισε θετική την πρωτοβουλία των τριών συναδέλφων του αλλά και «καλό οιωνό» ενόψει της κρίσιμης εβδομάδας για την κυβέρνηση.

Πηγή: 24h.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.