Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

Αύριο εισάγεται στις Επιτροπές ως επείγον και ψηφίζεται την Πέμπτη


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23:48
04/10/2016
Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας
2
loading

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Το νομοσχέδιο εισάγεται αύριο στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές και αναμένεται να ψηφιστεί με την διαδικασία του επείγοντος στην Ολομέλεια μεθαύριο Πέμπτη.

Το νομοσχέδιο προβλέπει την Σύσταση Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας και την Αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και κατατέθηκε ως κατεπείγον από την κυβέρνηση.

Η συζήτηση και η επεξεργασία του νομοσχεδίου, ένα από τα τελευταία εναπομείναντα εκκρεμή προαπαιτούμενα της πρώτης αξιολόγησης,  θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Τετάρτης στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή και αναμένεται να ψηφιστεί την Πέμπτη από την Ολομέλεια της Βουλής.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar Serapis

  Το νομοσχέδιο το επεξεργάσθηκε ο διορισμένος από τον ησυχο, συνταξιούχος δ. πλειώνης, άσχετος περι των αεροπορικών ή τον απέλυσαν με την δεύτερη κυβέρνηση των αχρηστερών μισθοφόρων συντροφοφαστάκων συριζανθελ;

 2. avatar Αρχίδαμος

  Αλήθεια, Πάνο Καμμένε.... Για την ιδιωτικοποίηση του Εθνικού Εναέριου Χώρου, θα κάνεις κάποιο σχόλιο;;;; Ε, φανταστικέ "υπερπατριώτη";;

  Καμμένος Πάνος: «Προδότες, παρανομείτε για λογαριασμό της τρόικας...»
  ......και θα δικαστείτε μόλις πέσει η χούντα. Βουλή των Ελλήνων, 19/01/2012

  https://www.youtube.com/watch?v=PU_24eIssWk&t=171s

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει