Η κυβέρνηση έχει ξεπουλάει τα πάντα, κατήγγειλε ο εισηγητής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα στη Βουλή.

Ο κ. Γεωργιάδης ευχαρίστησε την κυβέρνηση διότι, αυτή τη φορά, δεν έφερε προς ψήφισε 500 σελίδες, αλλά μόλις 33, για να τις μελετήσουν οι βουλευτές. «Αλλά αυτή η κυβέρνηση, ακόμη και σε κείμενο μισής σελίδας, είναι ικανή να ξεπουλήσει την Ελλάδα, το έχει αποδείξει ότι όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει», σχολίασε ο βουλευτής και συνέχισε: «Αεροδρόμια, Τράπεζες, εκτάσεις φιλέτα, όπως το Ελληνικό, ακτές, νερά, φυσικό αέριο και όλα αυτά, για ένα κομμάτι ψωμί και για να προσπαθήσει να παραμείνει κυβέρνηση για ένα μικρό διάστημα».

«Παρακαλούμε κρατείστε γερά, βάλτε κόκκινες γραμμές, σκίστε τα μνημόνια, κάντε ακόμη ένα αντάρτικο, αλλά τουλάχιστον κρατείστε την ονομασία Ελληνικό για να θυμόμαστε ότι κάποτε η Ελλάδα ανήκε στους έλληνες. Να μας πείτε αν έχουν μείνει περιουσιακά στοιχεία στο κράτος, να ξέρει ο ελληνικός λαός σε ποιον δρόμο να περπατάει», είπε ο εισηγητής της Ένωσης Κεντρώων.