Θερμά συγχαρητήρια στον Σπύρο Γιαννιώτη για την κατάκτηση του Ασημένιου στα 10χλμ. κολύμβησης. Συγκλονιστική η προσπάθειά του, αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Twitter.

«Τρομερός Σπύρος Γιαννιώτης στον τελευταίο του αγώνα μας έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά»! αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter.

Στην κατάκτηση του Αργυρού Μεταλλίου από τον Σπύρο Γιαννιώτη στην κολύμβηση των 10 χιλιομέτρων αναφέρθηκε και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά η οποία σε ανάρτηση της στα Social media έγραψε: «Απίθανος Σπύρος Γιαννιώτης σε έναν συγκλονιστικό αγώνα. Αστείρευτη δύναμη, μεγάλο πάθος, γενναία ψυχή. Γεννημένος πρωταθλητής. Συγχαρητήρια!»

Παράλληλα, συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε στον υποπλοίαρχο Σπύρο Γιαννιώτη ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, για την από πλευράς του κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 10 χιλιόμετρα μαραθώνιας κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Σπύρο που πάλεψε στα 36 του χρόνια για να μας κάνει περήφανους που είμαστε Έλληνες» αναφέρει στο τηλεγράφημά του ο κ. Βίτσας.

«Η “Χρυσή” νίκη, που πέτυχες, με τον απίθανο τερματισμό, ανεξάρτητα από την τελική κατάταξη, αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια», αναφέρει από την άλλη ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. «Συγχαρητήρια, επίσης, στον προπονητή σου κι όσους σου στάθηκαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σου. Είναι το επιστέγασμα μιας λαμπρής πορείας που συνολικά αποτελεί παράδειγμα αγωνιστικότητας και σεμνότητας για κάθε νέο αθλητή», αναφέρει ο κ. Κουτσούμπας.