Στο Θέατρο του Λυκαβηττού βρέθηκε χθες η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου για την επέτειο του ενός χρόνου από το δημοψήφισμα.

Στη συναυλία που διοργανώθηκε συμμετείχαν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ελένη Βιτάλη, η Θεοδοσία Τσάτσου και άλλοι καλλιτέχνες. Μάλιστα ο κ. Παπακωνσταντίνου κάλεσε την κ. Κωνσταντοπούλου στη σκηνή για να τραγουδήσει, αλλά εκείνη ευγενικά αρνήθηκε και είπε: «Κάνουμε τη συγκέντρωσή μας εδώ με αφορμή την επέτειο του δημοψηφίσματος για συμβολικούς λόγους, αφού το Θέατρο του Λυκαβηττού είναι ανάμεσα σε αυτά τα ακίνητα που βγαίνουν στο σφυρί από την κυβέρνηση. Παρούσα στο Λυκαβηττό και η Ραχήλ Μακρή.

zwh1

«Ανεβαίνουμε την ανηφόρα, πάμε για τα δύσκολα, δεν φοβόμαστε τα δύσκολα, δεν βολευόμαστε στα εύκολα. Αυτά που πάνε να μας πάρουν εν κρυπτώ θα τα φωτίσουμε και θα διεκδικήσουμε» είπε.

Μάλιστα η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι η πρώτη φορά που πήγε σε συναυλία στο Λυκαβηττό ήταν στον Λέοναρντ Κοέν. Χθες το μεσημέρι η κ.Κωνσταντοπούλου κατέθεσε στον Άρειο Πάγο την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός της.

zwh2 zwh3 zwh4 zwh5 zwh6 zwh7