Στη σημερινή συγκέντρωση του κινήματος «παραιτηθείτε» αναφέρθηκε η βουλευτής της ΝΔ, κάνοντας λόγο για «περίπτωση υποκρισίας» εκ μέρους της κυβέρνησης.

«Καταρχάς έχουμε άλλη μία περίπτωση υποκρισίας. Δηλαδή όταν οι αγανακτισμένοι έβγαιναν στις πλατείες και όταν μιλούσαν σημερινά κορυφαία υπουργικά στελέχη, όπως ο κ. Τσακαλώτος, ήταν ένα δημοκρατικό λαϊκό αίτημα. Τώρα λοιπόν που γίνεται εναντίον της κυβερνήσεως είναι ακροδεξιό και φασιστικό και εχθρικό προς τη δημοκρατία και τη χώρα και δεν ξέρω και τι άλλο. Αυτό λοιπόν καταρχάς είναι υποκρισία», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Real FM.

Και συμπλήρωσε: «Κατά δεύτερον η κυβέρνηση βλέπει και τις δημοσκοπήσεις, υπάρχει μία σήμερα που λέει ότι το 80% πλέον πιστεύει ότι δεν μπορεί αυτή η κυβέρνηση να μας πάει πουθενά. Ακόμα και περισσότερο από 60% των ψηφοφόρων που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση πια. Βλέποντας αυτή τη λαϊκή οργή -επιτρέψτε μου- για την κοροϊδία που έχει φάει ο ελληνικός λαός από αυτή την κυβέρνηση και για την ανικανότητά της, επειδή έχουν τρομοκρατηθεί έχουν καθεστωτικά αντανακλαστικά. Προσπαθούν να δαιμονοποιήσουν μία απολύτως δημοκρατική, ειρηνική και επιτρεπτή από το Σύνταγμα συγκέντρωση ανθρώπων».