Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων και της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται το ασφαλιστικό.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδη και «φωτογραφίζοντας» τον κ. Γεωργιάδη είπε πως ο ίδιος ουδέποτε έχει μετακινηθεί από το ένα κόμμα στο άλλο και παραμένει στο ΣΥΡΙΖΑ από την αρχή.

Τότε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης άρχισε να φωνάζει εκτός μικροφώνου και να ρωτάει τον αναπληρωτή υπουργό αν ισχύει το ίδιο και για τον κ. Κατρούγκαλο ο οποίος καθόταν δίπλα στον κ. Αλεξιάδη.

Πριν απαντήσει ο κ. Αλεξιάδης, ο πρόεδρος της Επιτροπής, Νίκος Μανιός, διέκοψε τον διάλογο και απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη είπε: «Θα σας αποβάλλω κ. Γεωργιάδη. Ανάρμοστη η συμπεριφορά σας. Δεν πετυχαίνετε τίποτα με αυτόν τον τρόπο. Παρακαλώ κ. Λαλίστατε περάστε έξω να ηρεμήσετε. Περάστε έξω για δυο λεπτά, να ηρεμήσετε γιατί δημιουργείτε συνέχεια εντάσεις. Κανείς άλλος δεν το κάνει αυτό»!

Ο κ. Γεωργιάδης, ωστόσο, συνέχισε να φωνάζει και έτσι ο κ. Μανιός επανήλθε λέγοντας: «Μην υποχρεώσετε τον προεδρεύοντα να κάνει κανέναν χαρακτηρισμό. Δεν θα μου υποδείξετε τι θα κάνω».