«Ρωγμές» φαίνεται πως εμφανίζεται στο αγροτικό κίνημα, καθώς μερίδα αγροτών εμφανίζονται άκρως ενοχλημένοι από την πρωτοβουλία των συναδέλφων του να καταθέσουν προτάσεις στο μέγαρο Μαξίμου.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ένωσης Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας, χαρακτήρισε «υποκινούμενους κομματικά αυτούς που πήγαν σε διάλογο».

«Εμείς προσπαθήσαμε να ενοποιήσουμε όλα τα αιτήματα των μπλόκων και θεωρήσαμε ότι ήταν η σωστή κίνηση για να εκφράσουμε το “όλοι μαζί”. Δυστυχώς κάποιοι, μαθημένοι και από παλιότερα, -ήταν και στρωμένο το τραπέζι από τον κ. Αποστόλου αφού τους έχει διορισμένους σε κάποιους οργανισμούς-, πήγαν να παίξουν αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο κ. Μπούτας, μιλώντας στο Mega.

Ο ίδιος διεμήνυσε την πρόθεση των αγροτών να πάνε μέχρι τέλους, ενώ κάλεσε την κυβέρνηση «να απαντήσει στα συγκεκριμένα αιτήματα».

«Τα αιτήματά μας είναι συγκεκριμένα και επεξεργασμένα. Ας μας απαντήσει η κυβέρνηση κι ας μη λέει ότι δεν έχουμε αιτήματα. Δεν έχει νόημα να πάμε σε μια συζήτηση γενικά και αφηρημένα, για “τσάι και συμπάθεια”», τόνισε ο κ. Μπούτας.