Σε φορτισμένο κλίμα διεξάγεται αυτή την ώρα το ΚΤΕ Εργασίας του ΠΑΣΟΚ όπου ο υπουργός Μεταφορών, Γ. Ραγκούσης, δέχεται τα πυρά τουλάχιστον 70 βουλευτών, παρά το γεγονός ότι συνήθως στο ΚΤΕ μετέχουν 40, γεγονός που δείχνει το αυξημένο ενδιαφέρον για το θέμα των ταξί.

Στην παρέμβασή του, ο υπουργός δήλωσε ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος να παρουσιάσει τις προτάσεις του, καθώς όπως εξήγησε «θα τις επεξεργαστεί το υπουργείο, θα τις φέρω στη Βουλή και θα τις δώσω και στους οδηγούς ταξί».

«Ανέλαβα πριν από μερικές ημέρες» το υπουργείο, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης.

Διευκρίνισε ότι δεν προλάβαινε να συντάξει νέο Προεδρικό Διάταγμα, καθώς δε συμφωνούσε με το ΠΔ του Ρέππα. Εκείνη τη στιγμή η Βάσω Παπανδρέου του απάντησε: «Γιάννη αυτά τα ΠΔ γίνονται σε μία ώρα, δεν ήθελες να το υπογράψεις».

Ένταση δημιουργήθηκε και με την Τόνια Αντωνίου, η οποία ζήτησε να «βρεθεί τώρα λύση». Ο Ραγκούσης σε υψηλούς τόνους απάντησε ότι «μιλάς σαν τον Λυμπερόπουλο».

Γενικώς, ο υπουργός έδειξε να ζητάει πίστωση χρόνου ώστε να επεξεργαστεί τις προτάσεις του για την απελευθέρωση της αγοράς των ταξί, ενώ όπως είπε «μέχρι τις 2 Οκτωβρίου, συζητάμε τα πάντα για τα ταξί».