Την παραίτησή του από μέλος του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας γνωστοποίησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάρκος Μπόλαρης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, Αντώνιο Γυφτόπουλο.

Ειδικότερα, στην επιστολή αναφέρεται:

Θέμα «Παραίτηση από μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας»

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Λόγω των αυξημένων καθηκόντων και του αντίστοιχου φόρτου εργασίας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, θα ήθελα να σας υποβάλλω και παρακαλώ να δεχτείτε την παραίτησή μου από μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Ως επικεφαλής της παράταξης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση για την Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου, έχοντας βαθύτατο ενδιαφέρον και αίσθημα ευθύνης για το νέο θεσμό, προσπάθησα να προσφέρω το καλύτερο για την κοινωνία, τους πολίτες και την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας. Θα συνεχίσω με αυτή την ιδιότητα να το πράττω.

Η αντικαταστάτης μου κα. Χρυσούλα Παλιαδέλη –Σαατσόγλου είναι μια εμβληματική προσωπικότητα για την Μακεδονία, καταξιωμένη καθηγήτρια Αρχαιολογίας και του Α.Π.Θ, συνεργάτης και συνεχίστρια του Μανώλη Ανδρόνικου, ανασκαφέας της Βεργίνας, επιτυχημένη και δραστήρια Ευρωβουλευτής, δημιουργικός άνθρωπος άμεσης προσφοράς στον πολίτη.

Θα ήθελα μετά από αυτά, να ευχαριστήσω εσάς προσωπικά και τον Περιφερειάρχη, όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου καθώς και τους συνεργάτες υπαλλήλους της Περιφέρειας για την συνεργασία που είχαμε.

Να ευχηθώ σε όλους καλή δύναμη και επιτυχία για την ευόδωση του σημαντικότατου για την κοινωνία και τους πολίτες έργου, που έχει κληθεί να φέρει ως θεσμός Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Με εκτίμηση,
Μάρκος Μπόλαρης

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.