Οι εκτιμήσεις του Ποταμιού για τα βαριά φορολογικά μέτρα επιβεβαιώνονται, σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη. «Δυστυχώς ο κόσμος θα καταλάβει πως το Ποτάμι είχε δίκιο τον περασμένο Μάρτιο, όταν το Ποτάμι έλεγε να κλείσει σύντομα η συμφωνία», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού μετά τη συνάντησή του στη Βουλή με εκπροσώπους επιστημονικών φορέων, οι οποίοι τον ενημέρωσαν «για τις σοβαρές επιπτώσεις που υφίστανται από τις φορολογικές ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου».

Ο κ. Θεοδωράκης συμπλήρωσε πως «αν μας είχε ακούσει ο κ. Τσίπρας θα γλιτώναμε πολλά από την φοροκαταιγίδα που έρχεται».

Εξάλλου, σε ερώτηση για τις πληροφορίες για αδήλωτα εισοδήματα στο Πόθεν Έσχες πολιτικών προσώπων, ο επικεφαλής του Ποταμιού απάντησε:.

«Δεν αρκεί να λες ότι είσαι τίμιος. Πρέπει να το δείχνεις καθημερινά στην πράξη. Ελπίζω να μην επαληθευτούν οι φήμες ότι δυο υπουργοί έχουν μια ”μαύρη τρύπα” στο Πόθεν Έσχες τους. Ζητάμε να δώσουν εξηγήσεις για να μην επαληθευτεί το σενάριο της αριστερής διαφθοράς».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.