Απάντηση στη δήλωση της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού κ. Τασίας Χριστοδουλοπούλου ότι έχει στοχοποιηθεί από τον ίδιο έδωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

«Μου είναι συμπαθέστατη. Όποιος την πειράξει θα έχει να κάνει μαζί μου», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης, προσερχόμενος στα γραφεία της ΝΔ και σε συνομιλία με δημοσιογράφους, όταν τον ρώτησαν σχετικά.

Νωρίτερα σήμερα, σε δηλώσεις της στο Mega, η κ. Χριστοδουλοπούλου εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της για την αναφορά που έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ στο πρόσωπό της στη χθεσινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Ομόνοια. «Το “κυρά Τασία” που είπε ο κ. Μεϊμαράκης δεν είναι απλώς αγενές. Είναι η οικειότητα της απαξίωσης. Έχουμε την οικειότητα κάποιους πολιτικούς να τους λέμε με το μικρό τους όνομα για να τους απαξιώσουμε», συμπλήρωσε.

Η ίδια έκανε λόγο για «μια ανεύθυνη και επικίνδυνη πολιτική» διότι «το να στοχοποιείς πολιτικά έναν άνθρωπο είναι τουλάχιστον… δεν θα έλεγα απρέπεια, είναι επικίνδυνο. Τον καθιστώ υπεύθυνο… Μια τρίχα από τα μαλλιά μου… να μου συμβεί οτιδήποτε, τον καθιστώ υπεύθυνο».