Την έντονη ενόχλησή της για την αναφορά που έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ στο πρόσωπό της στη χθεσινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Ομόνοια εξέφρασε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

«Θα ήθελα να σχολιάσω την χθεσινή απρέπεια του κ. Μεϊμαράκη στη συγκέντρωση της Ομόνοιας και σε πανελλήνια ακρόαση να ασχοληθεί πάλι με το πρόσωπό μου με το γνωστό η “κυρία Τασία” και το οι “μετανάστες λιάζονται”, ξεπερνώντας έτσι όλη την ιστορία του προσφυγικού και μη καταθέτοντας καμία πρόταση», ανέφερε, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega.

«Το “κυρά Τασία” που είπε ο κ. Μεϊμαράκης δεν είναι απλώς αγενές. Είναι η οικειότητα της απαξίωσης. Έχουμε την οικειότητα κάποιους πολιτικούς να τους λέμε με το μικρό τους όνομα για να τους απαξιώσουμε», συμπλήρωσε.

Η ίδια έκανε λόγο για «μια ανεύθυνη και επικίνδυνη πολιτική» διότι «το να στοχοποιείς πολιτικά έναν άνθρωπο είναι τουλάχιστον… δεν θα έλεγα απρέπεια, είναι επικίνδυνο. Τον καθιστώ υπεύθυνο… Μια τρίχα από τα μαλλιά μου… να μου συμβεί οτιδήποτε, τον καθιστώ υπεύθυνο».

«Πώς ο κ. Μεϊμαράκης για να κάνει τη μαγκιά του, η οποία δεν είναι καθόλου μαγκιά, είναι ο γνωστός ρατσισμός και ο δεξιός συντηρητισμός… Αυτό δεν είναι χιούμορ, έχω ανεχτεί πολλά, αλλά χιούμορ δεν είναι», συνέχισε η κ. Χριστοδουλοπούλου, ενώ σημείωσε ακόμη πως «η ΝΔ δεν έχει καμιά πρόταση για το προσφυγικό. Άρα τη διευκολύνει να προσωποποιεί την κριτική».